Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Što se pričalo

Dačić otkrio o čemu je razgovarao s Trumpom: 'Bilo mu je drago'

Ivica Dačić
Foto: Luiz Rampelotto/DPA/PIXSELL
19.09.2017.
u 13:22

Dačić je rekao da je Trump pozitivno reagirao i pitao igra li Ana Ivanović i dalje tenis

Srbijanski ministar vanjskih poslova Ivica Dačić otkrio je o čemu je jučer razgovarao s predsjednikom SAD-a Donaldom Trumpom na sastanku u UN-u.

- Američkom predsjedniku Trumpu, s kojim sam se susreo prije četiri godine, donio sam fotokopije naslovnih strana svih naših novina kad je izabran - rekao je Dačić, prenosi B92.

- Srbi su najviše navijali za njega - rekao je Dačić, dodajući da ga Srbija čeka kao prvog američkog predsjednika poslije Geralda Forda

Dačić je rekao da je Trump pozitivno reagirao i da mu je bilo drago, da je naveo osobu za kontakt i pitao igra li Ana Ivanović i dalje tenis.

Komentara 32

KO
Konstantinos
14:36 19.09.2017.

Mene, koji ovo gledam iz susjedstva kako ovaj covjek blamira Srbiju - je sramota. Srbijanski "barbarogenij" 25 godina nikako da sjase sa vlasti!

OV
Ovozemaljski
15:23 19.09.2017.

Jbte opet vijesti sa Istoka i opet ovaj debeli niski iskompleksirani cetnik prekrsten u pravoslavca veci Srbin od svih autohtonih Srba. Svaki dan je u Vecernjem, sumnjam da je u srpskim medijima toliko spominjan kao na ovom portalu.

DU
Deleted user
14:25 19.09.2017.

Ako je istina da mu je pokazao naslove srpskih novina kada je Trump izabran, to pokazuje koliki je guzolizac. Sto ce Putin na to reci, morat ce Ivica na raport

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije