Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brazilski 'trump'

Donald Trump čestitao na izbornoj pobjedi kontroverznom 'brazilskom Trumpu'

Jair Bolsonaro
Foto: Reuters/PIXSELL
29.10.2018.
u 07:21

Kandidat Socijalno-liberalne stranke Jair Bolsonaro osvojio je 55,13 posto, a njegov suparnik iz Radničke stranke Fernando Haddad 44,87 posto

Američki predsjednik Donald Trump nazvao je pobjednika brazilskih predsjedničkih izbora Jaira Bolsonara i čestitao mu na pobjedi, izjavila je u ponedjeljak glasnogovornica Bijele kuće Sarah Sanders.

"Predsjednik Trump je večeras nazvao predsjednika Bolsonara i čestitao njemu i Brazilcima na današnjim izborima. Obojica su izrazili punu predanost radu ruku pod ruku kako bi unaprijedili živote ljudi Sjedinjenih Država i Brazila, kao regionalnih predvodnika", rekla je.

Nakon prebrojanih 99,99 posto glasova u drugom krugu predsjedničkih izvora, kandidat Socijalno-liberalne stranke Jair Bolsonaro osvojio je 55,13 posto, a njegov suparnik iz Radničke stranke Fernando Haddad 44,87 posto.

Komentara 4

GU
Gustirna
09:03 29.10.2018.

Da je izabran komunisticki terorista onda vam ne bi bio "kontraverzan"...hahaha...zalost u udbaskim i komunistckim redovima..

Avatar mofo
mofo
11:40 29.10.2018.

Kako zanimljivo novinari shvaćaju demokraciju...

Avatar VrliNoviSvijet
VrliNoviSvijet
18:56 29.10.2018.

Ha.. i to je sve što je VL napisao o veličanstvenoj pobjedi u najvećoj zemlji Latinske Amerike. Sigurno je pravi izbor ako ga ne voli novinar HINE.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije