Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Donacija za SOS telefon za potporu dojenju

SOS telefon za potporu dojenju
Foto: PR FOTO
PR
Autor
PR članak
16.12.2014.
u 13:30

Danas je u Zagrebu u prostorijama udruge Roda održana svečana dodjela donacije kojom su škole engleskog jezika za djecu Helen Doron iz cijele Hrvatske u ime svih svojih polaznika donirale 12.000 kuna udruzi Roda. Iznos je doniran namjenski, a poslužit će kako bi i kroz cijelu 2015. godinu uredno funkcionirao Rodin SOS telefon za potporu dojenju. Telefon je namijenjen majkama koje počinju dojiti ili prilikom dojenja imaju određenih poteškoća i jedna je od ključnih aktivnosti Rode te je do sad pomogao brojnim majkama i djeci da ustraju u ovom važnom prirodnom procesu.

Donaciju je u ime Helen Doron škola predala gđa. Danijela Haralović, nacionalni franšizer Helen Doron za Republiku Hrvatsku. Tom prigodom gđa. Haralović je izjavila: "Drago mi je da i ove godine imamo mogućnost pomoći onima s kojima dijelimo sustav vrijednosti i koje prepoznajemo kao one koji brinu o najmlađim članovima naše zajednice. Dojenje i kontakt majke i djeteta pridonosi samopouzdanju te zdravlju i razvoju djeteta, a Rodin SOS telefon pomaže brojnim ženama koje imaju poteškoća s dojenjem. Željeli smo im na ovaj način dati financijsku i moralnu podršku u ime svih naših polaznika i njihovih roditelja da u tome i dalje ustraju."

U ime Udruge Roda na donaciji se zahvalila Ivana Zanze, izvršna direktorica udruge Roda koja je tom prigodom izjavila: "Zahvaljujemo Helen Doron školi engleskog jezika na ovoj vrijednoj donaciji i drago nam je da smo s njihove strane prepoznati kao mjesto potpore majkama i djeci. Na našem SOS telefonu za dojenje već dvanaestu godinu svakodnevno volonterski dežuraju Rodine savjetnice za dojenje, a ova donacija pomoći će da telefon i u 2015. godini neometano radi."

Ova donacija još je jedna u nizu aktivnosti kojima Helen Doron škole engleskog jezika za djecu pomažu djeci u Hrvatskoj. Ove godine polaznici Helen Doron škola pomažu djeci s poplavljenih područja u Slavoniji skupljanjem igračaka koje djeca koja polaze Helen Doron škole u Hrvatskoj daruju točno određenoj djeci u poplavljenim područjima. Također Helen Doron Hrvatska prošle godine je pomogla udruzi Palčić koja pomaže roditeljima nedonoščadi, a također smo bili angažirani u nastavi engleskog jezika za djecu s teškoćama u razvoju.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?