Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U SISKU

Domovinski pokret krenuo u osnivanje županijskih ogranaka: 'Ponosna smo stranka, ostavit ćemo trag'

Sisak: Osnivačka skupština Domovinskog pokreta Sisačko-moslavačke županije
Foto: Nikola Cutuk/PIXSELL
1/3
26.11.2020.
u 13:28

Novoizabrani predsjednik podružnice Milan Brigljević najavio je kako će Domovinski pokret na ovom području donijeti nešto novo, a dosad je u ovoj županiji osnovano pet ogranaka.

Domovinski pokret osnovao je u Sisku drugu županijsku podružnicu - sisačko-moslavačku. Za predsjednika podružnice izabran je Milan Brigljević, za dopredsjednike su izabrani Ines Simić, Petar Ćosić, Damir Markuš, Ivanka Rukavina, Mijo Ruf i Dario Šagolj, a za rizničarku Iva Ivanović Šebalj. 

Osnivanju su prisustvovali i potpredsjednik Hrvatskoga sabora i predsjednik Domovinskog pokreta Miroslav Škoro, zamjenik predsjednika i politički tajnik Mario Radić, organizacijski tajnik Darijo Žepina, saborski zastupnici Stjepo Bartulica i Stipo Mlinarić Ćipe te predstojnik Ureda potpredsjednika Sabora Igor Peternel. 

''Mi smo sada ponosna stranka koja ima klub od 12 saborskih zastupnika, 16 osvojenih saborskih mandata i oko 120 ogranaka koje smo utemeljili diljem Lijepe naše i imamo čak interesa iz inozemstva. Jučer smo krenuli s osnivanjem županijskih podružnica, danas je na redu osnivanje druge, sisačko-moslavačke podružnice i čestitam svima koji su se angažirali. Domovinski pokret će na političkoj sceni ove županije dati značajan doprinos na nadolazećim lokalnim izborima'', poručio je Škoro. 

Novoizabrani predsjednik podružnice Milan Brigljević najavio je kako će Domovinski pokret na ovom području donijeti nešto novo, a dosad je u ovoj županiji osnovano pet ogranaka. 

''Imamo kvalitetne ljude i ne sumnjam da ćemo ostaviti veliki trag u političkom životu naše županije. Zahvaljujem se predsjedniku i našim saborskim zastupnicima, tajnicima i koordinatorima koji su došli podržati osnivanje; konačno se osjećamo da nismo na kraju svega kao što smo dosad bili. Trenutno imamo dva vijećnika u Županijskoj skupštini gdje oporba nema nikakvih prava. Nije se poštovao ni poslovnik ni statut, a očekujem da će nakon ovih lokalnih izbora doći do velikih promjena'', rekao je Brigljević. 

Komentara 5

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije