Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
brzo su pobjegli

Domišljato se obranio: Muškarac spriječio napadače na benzinskoj postaji

Muškarac spriječio napadače na benzinskoj postaji
Foto: Screenshot/Twitter
1/3
03.05.2021.
u 12:54

Reakcija je šokirala napadače koji su ubrzo krenuli bježati

Snimka nadzorne kamere benzinske postaje u Čileu, koja prikazuje kako se muškarac domišljato obranio od napadača, proširila se društvenim mrežama. 

Na snimci se vidi kako muškarac na benzinskoj crpki puni svoj automobil kada mu velikom brzinom priđe kombi. Iz kombija su izašli napadači koji su pohrlili prema muškarcu. On je pametno reagirao i zalio napadače benzinom kojeg je točio u svoje vozilo, piše Revija HAK.

Reakcija je šokirala napadače koji su ubrzo krenuli bježati. Vozač kombija prvi je krenuo, a potom su ga ostali sudionici napada morali sustići. 

Ključne riječi

Komentara 2

TR
tratincica68
18:28 03.05.2021.

Trebao je jos sibicu bacit na njih

ST
stanoe
23:06 04.05.2021.

Odlican potez.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije