Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
osvoji stipendiju

Teme su bile toliko aktualne da se činilo da 'hodamo po samom rubu'

Domagoj  Kovač Algebra
Foto: Boris Ščitar/PIXSELL
15.04.2015.
u 09:15

Poslovnjaci i studenti govore zašto su odabrali školovanje na prestižnim privatnim fakultetima

Da bi mogao završiti Visoko učilište Algebra, Domagoj Kovač podigao je kredit. Danas će ovaj Zagrepčanin kazati da zbog te svoje odluke nikada nije zažalio. Prije tri godine završio je visoku školu, smjer programsko inženjerstvo, uz priznanje dekana za najboljeg studenta u generaciji.

– Privukla me povezanost Algebrina programa s potrebama tržišta, ne samo što se tiče tehničkih kolegija nego i vrlo bitnih dodatnih kolegija koji se fokusiraju na strategiju i ostale teme bitne za razumijevanje poslovnih odnosa na tržištu. Vrhunski predavači, teme koje su vrlo konkretne i primjenjive u danom trenutku. Ponekad bi teme bile toliko napredne da bi dovodile do momenata gdje se osjećalo da "hodamo po rubu" učeći o tehnologijama i temama koje tek sazrijevaju na tržištu, što može biti vrlo uzbudljivo, ali isto tako ponekad ostavlja prostora za doradu. Sve u svemu, iskreno, u Algebri sam dobio više od očekivanog. Ugodno sam se iznenadio kada sam se na kraju studija okrenuo i pogledao put koji sam prešao s kolegama i profesorima – vrlo pozitivna i stimulirajuća okolina sigurno je doprinijela ovom dojmu – kaže Domagoj Kovač. Studij je bio upisao uz rad, a nakon završetka je, kaže, napredovao u karijeri:

– Radim u Microsoftu na mjestu "solution sales specialista" i pokrivam četiri države u regiji radeći u izuzetno uzbudljivom području nazvanom Data Platform koje pokriva baze podataka, poslovno izvještavanje i naprednu analitiku – kaže Domagoj.

>> Požuri, uključi se i osvoji punu stipendiju!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije