Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Dolijao maloljetnik koji je opljačkao 76-godišnjakinju u njezinu domu

policija
Arhiva VL
18.12.2009.
u 10:38

Priveden je 16-godišnjak koji je u srijedu u ranim popodnevnim satima u društvu još jednog maloljetnika i jednog djeteta ušao u kuću 76-godišnje žene i prijeteći joj uzeo 700 kuna iz njezina novčanika.

KUTINA - Policija u Kutini podnijela je Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Sisku kaznenu prijavu zbog razbojništva protiv 16-godišnjeg maloljetnika s područja Općine Velika Ludina.

Utvrđeno je kako je on u srijedu, 16. prosinca između 13 i 14 sati u Velikoj Ludini, u društvu s dvojicom maloljetnika i jednim djetetom došao u kuću 76-godišnje žene te od nje uz prijetnju zatražio novac, a potom joj iz novčanika koji je držala u ruci uzeo 700 kuna.

Zbog sumnje u počinjenje ovog razbojništva policijski službenici Policijske postaje Kutina ubrzo su pronašli i uhitili 16-godišnjaka. Novac kod njega nije pronađen, utvrđeno je da ga je nakon počinjenog razbojstva s društvom potrošio u ugostiteljskim objektima na području Popovače. Ostala trojica prijavljena su za pomaganje u počinjenu kaznenog djela.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije