Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
21 16°C

U svakom dijelu svijeta listajte Večernji list uz e-novine!

Pretplatite se
  • DonQuijote:

    To je bilo tako tipično za srbe. Iza leđa policije i vojske nagledavati se i provocirati a onda kad se dobije po nosu iz daleka cendrati o nepravdi, protjerivanju, ustašama i slično. Tako tipično i tako jadno čak i za njih.

  • stefj:

    Zgodna tema za obradu, valjda je prošlo dosta vremena za jedan hladniji pregled cijelog događaja... A inače, ako se pogledaju imena i tko je sve sudjelovao, te kako je to tada popraćeno, čudo je da nije bilo mrtvih. Tuđman je ... prikaži još! dobro reagirao, jer bi tada eskalacija sukoba dovela do intervencije vojske i gušenja demokracije... Ono što je interesantno, jest da se i kod ovog događaja vidi da su koliko su Srbi bili dominantno zastupljeni u policiji, tajnim službama i medijima gdje su držali sve bitne položaje. Toliko o nekim komentatorima ovdje koji još uvijek vjeruju u jednakost naroda u Jugi. No vidim da je to i dalje teza, jer se i ovdje u komentarima jednako okrivljuje sve političare tog doba, opet se dijeli krivnja za rat... To zapravo pokazuje da je politika Srbije i Srba koja je dovela do rata i danas nepromijenjena te stalno kroz medije i političare vrši indoktrinaciju ljudi...

  • newform1:

    Rašovićka mudro prešućuje da nisu izbili sukobi između Delija i BBB, nego su hrabri Delije napali ljude na južnoj tribini, koji su naknadno pušteni na zapadni dio južne tribine i koji nisu imali nikakve veze sa BBB. Budući je i ... prikaži još! to vjerojatno bilo isplanirano, a policija nije zaštitila te ljude, BBB ih je krenuo braniti. Dakle, politički korektno, ali neistinito!!!

Još iz rubrike Vijesti

Vodice: Prometna nesreća autobusa i mini kombija na cesti Vodice-Tribunj
udarili u parkirano vozilo

Policija objavila detalje teške nesreće u Klisu: Poginuo je 19-godišnjak, drugi mladić se bori za život

ODAVANJE POČASTI

Obilježena 76. godišnjica Bleiburga: Veleposlanik Glunčić u ime Republike Hrvatske položio vijenac

jezivo

VIDEO U prijenosu uživo iz Gaze iza novinara se odjednom srušila pogođena zgrada

5