Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dokaz iz rujna 2017.
Povratak na članak

Dokument s privitkom poslan je MORH-u i iz veleposlanstva SAD-a

Ovaj dokument uklanja sve sumnje u to da netko nešto nije znao

Komentari 20

DU
Deleted user
10:09 02.02.2019.

Ako netko treba dati ostavku onda je to vojni ataše USA u RH pa onda veleposlanik. Pustiti da proces ode toliko daleko, sa takvim fijaskom za Ameriku, a ne jasno reći, ej što to radite, pa osramotiti ćete nas Amerikance, je katastrofa. No kladim se da u zadnji tren nešto iskrsnulo i to vrlo ozbiljno i to na strateškoj političkoj razini. Ako su naši zabrljali, ne vjerujem da bi sebe Izraelci popljuvali, oni to nikad, pa ni tad, nikom ne bi napravili osim Amerima. Ako se Ameri ne iskupe onako da svi naši protivnici ostanu "PAF", znači da je negdje pao dil. na našu štetu. Po ovom pitanju nacionalne sigurnosti bilo bi lijepo da i lijevi i desni prestanu podmetati jedni drugima, prije ovi, sada oni i da stave glave skupa, nisu im bog zna kaj, ali i tovar i čovjek pametniji su od samog čovjeka, kažu Dalmoši.

VL
PR
prajdali100
10:23 02.02.2019.

Na sve strane cure dokumenti ! Kako je ovo moguće? Mi smo kao država totalno nevjerodostojni.Naše institucije su nula.

VL
DU
Deleted user
10:13 02.02.2019.

Ko koga pere u ovom "propalom poslu". Nekome se izmaklo par milijuna € da stavi u malo džep pa sad...

VL
Avatar salaso
salaso
10:12 02.02.2019.

Halo...dokle više ćete cijedit temu?....ovo je već smiješno...

VL
PI
PIT
10:33 02.02.2019.

Sada će im pokazati naš Kim Jong Plenki gdje im je mjesto... Neće više Amerima rasprodavati hrvatsku imovinu za bagatelu (za proviziju)Plenković i Krstičević, a i cijela ta ekipa koja "vjeruje u Boga a ne u papire" ne može biti kriva. Jer bi ispalo da su nesposobbni ili glupi, ili oboje. Zato su pod hitno morali nači "krivca". Podsjeća me to na lošeg učenika koji tvrdi da nije on kriv što ima hrpu jedinica, nego ga profesori ne vole. A da su nesposobni i glupi jasno je svima, s avionima ili bez njih.

VL
IG
Igi125
11:56 02.02.2019.

Svaki dan isti dokument ali razlicito tumacenje. Bio je dokaz o odobrenju za prodaju a sad je ipak odobrenje za pregled samog zrakoplova od strane kupca. Uostalom da je sve jasno premijer nebi imao potrebu najavljivati jos jedno povjerenstvo koje ce istraziti sto se zapravo dogadalo.

VL
DU
Deleted user
11:48 02.02.2019.

🚩 ma bravo a baraci lete li ga lete🛴

VL
IS
istima
14:34 02.02.2019.

Mislim ja da su ovi avioni ko i Pelješki most...... novci za njega već triput potrošeni, a ni mosta ni ceste nigdje za vidjeti....

VL
Avatar koenigspaar
koenigspaar
14:54 02.02.2019.

News o aferi sa kupovinom aviona, pokopao i ogolio do srži tu mafijašku bandu u MORH-u, na celu sa Krsticevicem, bandu iz Banskih dvora na celu sa Plenkovicem, jednako kao i bandu na Pantovcaku na celu sa Kitraovickom. I takoko je Hrvatska postala talac još jednog u nizu udruženih zlocinackih mafijaških poduhvata, ali sada sa kapitalcima: Kitarovickom, Plenkovicem i Krsticevicem na celu............ A braneci ono što se braniti ne da, korumpiranoga i nesposobnoga, moralno i intelektualno insuficijentnoga Krsticevica, ugrozio je Plenkovic i sebe i Vladu , a bogme i Hrvatsku cijelu. ,,,,,,,,,,,,,,,Šta se još u ovoj zemlji mora dogoditi da se pokaže snaga naroda joj na djelu?

VL
Avatar gordi
gordi
12:15 02.02.2019.

što je komunistički plačenici ...rušili bi Krstičevića heroja zato što naoružava Hrvatsku po nalogu jugoudbaša ha...neće ići narod se polako budi i ovom tmurnoj komunističkoj eri ubrzo će doći kraj ovako ili ja bi više volio onako...razmislite

VL
GP
gprskalo
10:13 02.02.2019.

nevjerojatno koliko su kvazihrvati stalno na aparatima za oživljavanje. Sami sebe žive ukopaju, nečega se dovežu a onda im to lupi njima po glavi. De otkokuričite u zemlju koju volite, ako ta zemlja uopće postoji.

VL
Avatar Dadinho
Dadinho
10:28 02.02.2019.

Pogledajte sinočnju BUJICU SA Vesnom Balenović ma što god mislili o Bujancu, nije on bitan nego što Vesna govori, bit će vam puno toga jasnije!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.