Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 71
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dokument FBI-ja

Dokument FBI-ja potvrđuje: 'Leteći tanjuri' su pali kod Roswella

\'UFOpa_nnn_unu_180210\'
Foto:
1/4
10.04.2011.
u 21:45

U svakom (letećem tanjuru) su bila tri tijela humanoidna oblika, no samo metar visoka, obučena u metalik odijela, opisuje se u izvješću

Tri "leteća tanjura" uistinu su pala blizu grada Roswella u američkoj državi Novi Meksiko 2. srpnja 1947. Bili su kružnog oblika, s izbočenim središnjim dijelom, promjera otprilike 15 metara, a u njima su se nalazili izvanzemaljci.

Ako ste dosad vjerovali u priču o izvanzemaljcima u Roswellu onda vas ne treba posebno uvjeravati, ali ako niste trebali bi uvažiti činjenicu da navedeni podaci nisu tvrdnje "dobro upućenih izvora" ili navodnih očevidaca nego se oni nalaze u službenom dokumentu američkog FBI-a, kojeg je šef njihova ureda u Washingtonu Guy Hottel poslao ravnatelju biroa u ožujku 1950. godine, a kojega prenosi Daily Mail.

"Istražitelj Ratnog zrakoplovstva izjavio je kako su tri tzv. leteća tanjura pronađena u Novom Meksiku... U svakom su bila tri tijela humanoidna oblika, no samo metar visoka, obučena u tanke tkanine nalik metalu, jako fine izrade. Svako tijelo bilo je omotano na način sličan anti-G odijelima koje koriste brzinski letači i probni piloti", piše u dopisu.

Kao razlog pada navodi se činjenica da je američka vlada u Novom Meksiku postavila snažne radare, pa se vjeruje kako je radar ometao upravljački mehanizam letjelica.

Komentara 565

OB
-obrisani-
00:30 11.04.2011.

lako je kad su leteći tanjiri.... problem nastaje sa letećim šerpama To se već računa u hladno oružje

OB
-obrisani-
00:58 11.04.2011.

...♪ svaki juda, visit će za muda...♫

OB
-obrisani-
00:30 11.04.2011.

11.04.2011. u 00:29h ® je napisao/la: policajka je druga tema, idi tamo, ne kvari ovu ???? sad mi je sve jasno tajno si zaljubljen i pratiš barola a ne mene

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije