Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČEKAJU SE SMJERNICE
Povratak na članak

Doktorica otkrila: Ako ste alergični na jaja, nećete se moći cijepiti protiv koronavirusa

Prijedlog je da se ugledamo u cijelu Europu. Ako je Njemačka pripremila punktove, zašto ne bismo i mi, pita se doktorica.

Komentari 15

ME
mentar
13:29 18.12.2020.

9/10 cjepljenih ima nuspojave.Jedna od nuspojava je i smrt.

VL
SZ
stela_zg
16:48 18.12.2020.

za vas, doktorice, autoimune bolesti ne predstavljaju nikakvu kontraindikaciju za cijepljenje? i to je oblik alergije, ali na vlastito tkivo. koliko samo žena ima hashimoto tireoiditis ili reumatoidni artritis, tu su i multipla skleroza, lupus. svi, sa ovim cijepljenjem riskiraju autoimunu bolest, a oni koji je već imaju mogu računati s pogoršanjem. ne morati vjerovati meni, poslušajte dr. James Lyons Weilera

VL
MG
milerazbojnik@gmail.com
14:37 18.12.2020.

tako značipo ovom štoizreče oni koji ne smijeju jaja abbrozija i bla bla bla struka je u neznanju zajedno s učinkovitošču cjepiva koje je masno plačeno i moj narode opet se svodi na to da si ti pokusni kunič aa nuspojave za bubrežne šečeraše i srčane i još stotne njih vrsta čemo poslije ustanovit kad budemo vidjeli ko je više nadrapao a po mojem če biti da če dobar dio zdravih upravo popušiti nuspojave i svi sretni i zadovoljni struka i onikoji napraviše eks cjepivo ili ti kao i u stvarnosti što i rade s ljekovima za nuspojave i slične stvari obratitte se svojem liječniku pa nek on prosudi dal išta od svih tih lijekova kao i s cjepivom smijete a farmaceutske industrije i divovi su se ogradili da nebi snosili poslijedice a daa ne opet ne spomenem dotičnupametnu izjavu famozne liječnice virologa koja izvali glupost nad glupostima u kuči ili stanovima imajte maske i kad papate isto tako čuvajte se štoje čisto ludilo i sijanje panike znači nekneki histrični izbaci familiju van da on sačuva svoju guzu ili nek žive bez kontakta iu strahu na što ona upravo s svojomizjavom i izreče bravo lijepa moja pametna gospodo nemate pojma i tapkate kao slijepci u mraku i hranite bse svakojakim glupostima sijajuči među narod i ljude paniku veču negoli ije puna kapa mi vas je več sviju svih vaših savjeta mjera i glupostikoje navedoste svi od reda zajedno toliko moj narode dosta mi ih je sviju nnek ispiru mozgove svojim najmilijima a ne nama a meni sigurno nečete kraj priče

VL
TA
Tajg
18:44 18.12.2020.

Jel taj famozni Đikić sa jajima?

VL
CO
Condorgrab
20:28 18.12.2020.

Bože, bože, gdje li su našli ovu doktoricu koja je tako sigurna u svoje neznanje ??? Prvo, COVID vakcina se ne proizvodi (ne inokulira) na jajima i ogromna većina raznih COVID cjepiva ne sadrži proteine jaja. Drugo, čak kad bi se i koristila jaja, osoba alergična na jaja može se cijepiti ukoliko se ta alergija manifestira samo osipom. Naravno, u prisustvu liječnika koji može intervenirati po potrebi.

VL
DU
Deleted user
13:52 18.12.2020.

Ja ne podnosim laktozu pa kupujem ono skupo mlijeko, a i na nikal sam alergična. Samo mi fali da mi organizam i na cjepivo pretjerano reagira. Kud ću, što ću, nigdje nisam prispila.

VL
DU
Deleted user
13:29 18.12.2020.

Ja sam alergičan na neke stvari i u prvoj turi se neću cijepiti. A u drugoj...ovisi o tome hoće li nam neka naša prava uvjetovati cijepljenjem...ne bi se čudio da su sada već kvalitetno i vjerodostojno na tragu takvog rješenja.

VL
MT
mel_torme
19:58 18.12.2020.

Dakle, slično kao i cjepivo protiv gripe. Kada se dođete cijepiti protiv gripe prvo vas pet puta pitaju jeste alergični na jaja. Koliko je meni poznato to nije baš česta alergija.

VL
MT
mel_torme
19:59 18.12.2020.

Znači slično kao i sa cjepivom protiv gripe koje se daje 40tak godina. Kada dođete na cijepljenje prvo vas pet puta pitaju jeste li alergična na jaja. A koliko je meni poznato to je dosta rijetka alergija.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.