Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'BLISKI ODNOSI DVAJU DRŽAVA'
Povratak na članak

Dok traju prosvjedi u Bjelorusiji, Lukašenko na skijanju s Putinom

Na temelju onoga što je prenosila televizija, tema razgovora nisu bili prosvjedi u Bjelorusiji

Komentari 7

MP
miroslav.petkovic.7564
18:14 22.02.2021.

A zeznuo si se malo novinaru prosvjedi su propali nema od tog nista..Rusija je ulozila jako puno u Bjelorusiju.Evo bas prije tri mjeseca gleda sam Rusi su napravili Bjelorusima ,nuklearnu centralu. Zatim dobili su cjepivo Sputnnik. V..Bjelorusi uvoze prehrambene artiklee u rusiju.Zatim poljoprivredne masine itd. Bjelorusi dobiju puno jefinije gorivo i energetiku.Rusija i Bjelorusija postaju kao jedna zahednicja zemlja a mozda i federacija.Na zalost nekih znam tesko im je al ce izdrzat.Gledam bas na TV u Moskvi, dva prjedsjednika su na skijanju na prekrasnom Sociju. Prava zimska idila.

VL
Avatar Čepiga.
Čepiga.
20:18 22.02.2021.

Lukašenko se prodao Putinu kako bi opstao na vlasti. Mogu zamislit kako izgleda njihov "razgovor".

VL
Avatar dobry
dobry
21:06 22.02.2021.

Naš Miroslav nakon 2 boce jeftine votke i plivanja na -40C, ponovno u ekstazi. Što zna Miroslav što je -40 nakon 2 boce...a Morava 'ladna k'o Sibir.

VL
AN
Antonio1952
18:49 22.02.2021.

Crvena KGB burzoazija ima i kod nas jos puno simpatizera.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.