Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vratile se

Dok su ih svi tražili, one bile u Senju na "produljenu" vikendu

nestale
Foto: VL
1/3
24.10.2010.
u 19:06

Djevojčice su prijatelji i znanci tražili i preko Facebooka, a u gradu su bili polijepljeni plakati s njihovim fotografijama

Riječka policija potvrdila je da su se Ivana Šalinović i Monika Čirjak, dvije 13-godišnje djevojčice, čiji su nestanak u četvrtak navečer prijavili roditelji, vratile svojim kućama.

Druge pojedinosti policija ne priopćava pa se ne zna jesu li se djevojčice u subotu oko 22.30 sata kući vratile same ili ih je ipak, dok su u Senju stopirale na cesti, zapazila policija. Da u Senju traže prijevoz prema Rijeci komentirali su njihovi prijatelji i znanci na Facebooku, kojima je to bio znak da se vraćaju kući.

Ne zna se, jer djevojčice o tome ne žele govoriti, je li ih na povratak potakla informacija, koju su mogle doznati, da ih traži policija i da su roditelji očajni, da su prijatelji i na društvenoj mreži osnovali grupu i razmjenjivali informacije i po gradu polijepili plakate s njihovim fotografijama pozivajući da se jave oni koji su ih vidjeli ili čuli.

Susjeda obitelji Šalinović tek prenosi da su obje djevojčice, "hvala Bogu, stigle kući žive i zdrave i sada je sve u redu". Možda im je nakon tri dana bilo dosta avanture koja, može se pročitati na Facebooku, za njih i nije bila neki pravi bijeg. Navodno je jedna odlučila provesti produljen vikend kod prijateljice u Senju pa je "povukla" i drugu te su u četvrtak poslije nastave, umjesto svojim kućama, krenule na put.

Roditeljima se nisu javljale, a prijateljice i razredne kolege tvrdili su da ih nisu čuli niti su znali kamo su otišle. Ipak, u nekim se "postovima" spominjalo da je jedna od njih najavljivala da će pobjeći od kuće pa je spominjan i neki Ante koji bi o tome mogao više znati. No u moru informacija na "mreži" teško je razlučiti što je istina, a što su nagađanje i trač.

Najvažnije je da je avantura mladih Riječanki sretno završila, a valjda će se i doznati što ju je potaknulo.

Komentara 8

IN
Individuao
08:12 25.10.2010.

Loš odgoj, roditelji su \"odgojili\" male glupačice.

OB
-obrisani-
19:26 24.10.2010.

Ha valjda su ih roditelji navikli da rade sve bez pitanja!

Avatar puky
puky
23:06 24.10.2010.

\"Djevojčice\" ?!?! ... mi Osječki bečari znali smo zapjevati: \"mama Mari prst u Pi** tura Maro moja nisi više cura\" ... strava ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije