Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tjedni pregled

Dok se Bero i Zoka bave saborskim pastirom, Plenki sprema ljetnje izbore

Državni vrh u Jasenovcu
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/3
09.05.2020.
u 10:05

Ovo je stvarno da čovjek ne povjeruje. Navodno je iza Berinih leđa netko razvio komemorativnu HOS-ovu zastavu s komemorativnim ustaškim pozdravom Za dom spremni, pretečom akcije #ostanidoma.

SUBOTA, 2.5.

Bero je takav tip. Jednostavno se ne osvrće iza sebe, nego uvijek grabi naprijed. Rođeni vođa. Uvijek ide krupnim koracima u svijetlu budućnost. Sabo i Fred Matić, jedva su držali korak za njim u Borovom selu, gdje se požurio pokloniti i u starom SDP-ovom stilu, pomoliti ispred spomenika 12-orici poginulih redarstvenika. Stoga, nikoga ne treba čuditi da Bero jednostavno nije vidio što se događa iza njega.

NEDJELJA, 3.5.

Ovo je stvarno da čovjek ne povjeruje. Navodno je iza Berinih leđa netko razvio komemorativnu HOS-ovu zastavu s komemorativnim ustaškim pozdravom Za dom spremni, pretečom akcije #ostanidoma. I sada zlobnici tvrde da je to Bero okrenuo leđa drugu Zoki, koji se protivi preporukama stožera, pa je rekao da sve ploče na kojima piše komemorativni ustaški pozdrav treba reciklirati. Mislim, stvarno...

PONEDJELJAK, 4.5.

Normalno da je Bero izgubio živce nakon svega. Nazvao je dobrog saborskog pastira Njonju rektalnim alpinistom! Plenkija je optužio da nema stav oko komemorativnog ustaškog pozdrava i sada su se svi naljutili na njega. Pa, Plenki ima veliku odgovornost. Lako je oporbi. Što bi u stožeru rekli da Plenki baci u smeće njihove preporuke da se ostane doma, ili kako to neki tumače, da se bude za dom spreman.

UTORAK, 5.5.

Dok se Bero i Zoka bave preporukama stožera i saborskim pastirom, Plenki sprema ljetnje izbore. Turista inako nema, što znači da ni love na jesen neće biti, pa s izborima treba požuriti. Dobro, u centru Zagreba se neće održati, jer nemaju gdje, a zbog socijalne distance će trajati deset dana, ali izgurat ćemo i to. Važno je da ne čekamo jesen, jer bi nas crna rupa u proračunu mogla progutati.

SRIJEDA, 6.5.

Baš je milina kada televizijski ekran ispuni simpatična glava splitskog župana Blaženka. Evo, baš krasno opisuje da njegov stranački pajdo kojemu je virus malo poharao radno okruženje, nije ništa kriv. Kriv je glupi virus, kaže Blaženko, a mi lupamo glavom o zid, jer se toga nismo sami sjetili. Operacija je uspjela, ali je pacijent umro. Dobro, 18 pacijenata. Ali, važno je da Blažo i Škaričić nisu krivi.

ČETVRTAK, 7.5.

Bože, užasa! Dva mlada momka, Marko Novković i Luka Jagatić, koji su život posvetili učenju, kako bi što bolje naučili letjeti i braniti naše nebo od dušmana, srušila su se kod Zadra i poginula. Ministar je odmah dao ostavku, iako s ovom tragedijom nema veze, za razliku od tragedija s blamažom oko nabavke aviona i vikendice. Uzrok pada će utvrditi komisija. Samo da ne bude da je i za ovo kriv virus.

PETAK, 8.5.

Koje je đubre taj virus, to svijet nije vidio. Eno, ubacio se na Brač i radi nered po škoju. Načelnica Supetra Ivana M., traži ostavku Blaženkovog stožera, a ljudi nisu ništa krivi. Budali je jasno da je kriv virus. Dobro, istina je da je došao u džepu čovjeka koji je pušten iz bolnice, a nije testiran, ali tko će ih sve testirati. Znate li, koliko njih ima. Blaženko stane na vrata, oni iskaču kroz prozor i sada je Blažo kriv!

Komentara 3

VH
volim.hrvatsku65
10:19 09.05.2020.

Niti predsjednik drzave - zoka ... Hebao te onaj tko te odgojio i onaj tko te zaposlio

Avatar Ninja1
Ninja1
10:26 09.05.2020.

Zoka i Bero su prošli tjedan zadali takav nokaut kakav nije viđen od vremena Mikea Tysona. Kada za 50 godina sljedeća generacija u Google upiše pojam rektalni alpinist, uz njega će stajati Njonjina slika.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije