Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prosvjed u Tuzli

Dok ne rade jer ruše vladu, stiže im podrška iz cijelog svijeta!

Tuzla,prosvjed,podrška
Foto: Podrzimo narod Tuzle Facebook-profil
1/24
07.02.2014.
u 18:03

S Tuzlacima su se ''za bolje sutra'' solidarizirali stanovnici Danske, Norveške, Austrije, Njemačke, ali i hrvatskog grada heroja Vukovara te Zagreba

Dok u susjednoj Bosni i Hercegovini građani diljem zemlje prosvjeduju protiv vlasti, teške socijalne situacije i nedostatka ikakvih mjera ekonomske politike, putem društvenih mreža stižu im brojne podrške sugrađana, ali i iz cijele Europe!

Neke od njih objavljene su na Facebook-stranicama ''50.000 ljudi na ulice za bolje sutra!'' koja broji 52.974 člana te ''Podrzimo narod Tuzle'' koja trenutačno ima 3315 članova i čiji broj pobornika raste iz minute u minutu.

S Tuzlacima su se ''za bolje sutra'' solidarizirali stanovnici Danske, Norveške, Austrije, Njemačke, Katara ali i hrvatskog grada heroja Vukovara te Zagreba.

>>UŽIVO Premijer Tuzlanskog kantona dao ostavku, zapaljene zgrade vlade diljem BiH

Komentara 26

DP
dado plus
18:49 07.02.2014.

Čujem da su u Mostaru antihrvatski prosvjedi, a ne antivladini. Skupili se Mostarski Bošnjaci i Bošnjaci iz okolnih selendri po uništi i zapali sve u gradu što ima hrvatski predznak. U Mostaru je na djelu Bošnjački nacionalizam,

Avatar crusado
crusado
21:20 07.02.2014.

Koliko dugo godina radnici u BiH mirno prosvjeduju, a sve institucije ih jednostavno cijelo vrijeme ignoriraju ? Izgleda da reagiraju samo na silu. Moja puna podrška. Bolje i anarhija od tog stanja u kojem povlaštene kaste žive poput kraljeva, a svi ostali se muče i pate kako preživjeti iz dana u dan. Bogami, došla voda do grla. Pobuna protiv tirana je poslušnost Bogu.

B2
bokida 2
18:39 07.02.2014.

I naša vlada bi trebala ovo dobro gledati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije