Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZA NE POVJEROVAT

Dok mu je policija pretraživala stan on kamenom razbio laptop

Ilustracija
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
27.09.2018.
u 13:02

Tereti ga se da je 20. rujna 2017. u 11.10 u mjestu na jednom srednje dalmatinskom otoku uništio predmete koji bi potvrdili počinjenje kaznenog djela.

Da ljudima svašta padne na pamet svjedoči primjer 61-godišnjaka koji je optužen za sprječavanje dokazivanja, a optužnicu je protiv njega podiglo Općinsko državno odvjetništvo u Splitu je.

Tereti ga se da je 20. rujna 2017. u 11.10 u mjestu na jednom srednje dalmatinskom otoku uništio predmete koji bi potvrdili počinjenje kaznenog djela. Da stvar bude apsurdnija učinio je to dok mu je policija zbog sumnje u počinjenje djela pretraživala stan.

Iskoristio je činjenicu da su policajci bili zauzeti pretragom te je sa stola uzeo ostavljeni laptop i vanjski hard disk koje je zatim bacio na tlo u dvorištu i dodatno ih oštetio i uništio udarcima kamenom. No sve to mu očito nije previše pomoglo, ako je suditi po optužnici koja je sada protiv njega podignuta.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije