Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TJEDNI PREGLED

Dok Bandić gradi, Plenki deblokira!

Milan Bandić
Dalibor Urukalovic/PIXSELL
28.07.2018.
u 09:46

Krenulo se konačno s deblokadom računa tisućama građana, a koliko država uzima, red je da nešto i oprost

SUBOTA, 21.7.

Admiral Lošo, ponovo je doživio potvrdu svoje teorije o determinističkom kaosu. Svijet je munjevito obišla vijest o svađi princa Harryja i njegove Megan koja je skoro dobila nervni slom, kada je shvatila da se njihovo vjenčanje može sakriti iza vjenčanja naše Franke Batelić i Vedrana Ćorluke! Poznato je da Vedran zna uklizati, ali da će ovako savršeno odrediti tajming vjenčanja, nitko nije mogao pretpostaviti.

NEDJELJA, 22.7.

Dok kamere prate svaki korak srebrnih Vatrenih, njihovih djevojaka i supruga, mama, tata, baka, tetaka, bivših trenera, prijatelja iz razreda i svih koji su ih vidjeli više od pet puta u životu, hrvatska U20 košarkaška reprezentacija u Njemačkoj osvaja srebro na Europskom prvenstvu! Da, u košarci u kojoj nismo ništa osvojili godinama. Znanost za sada nema odgovor na pitanje, zašto je Hrvatska ovoliko uspješna u sportu.

PONEDJELJAK, 23.7.

Milan Bandić hoće graditi nacionalni stadion i to je super vijest. Taj mu posao treba povjeriti s punim povjerenjem. Izabran je šest puta za gradonačelnika, a još u prvoj kampanji prije gotovo 20 godina, obećao je završetak gradnje Maksimira. Znači, čovjek zna kako se to radi i treba ga pustiti da se poigra s još nekoliko stotina milijuna kuna. Dok Milan gradi, Plenki deblokira! Krenulo se konačno s deblokadom računa tisućama građana, a koliko država uzima, red je da nešto i oprosti.

UTORAK, 24,7.

Više od 50.000 ljudi u Livnu dočekalo Zlatka Dalića. Neki BIH mediji su primijetili da na slavlju, među tisućama zastava, nije bilo nijedne zastave države na čijem se teritoriju slavlje dogodilo, ali tako je nedavno bilo i u Sarajevu, kada je sultan Erdogan radio predizborni skup. Dalić je, skupa s kumovima Markom, Škorom i Matom, otpjevao pjesmu Lijepa li si i to je, što se tiče dočeka reprezentativaca, sve. Sada se moramo strpiti dvije godine do Europskog prvenstva.

SRIJEDA, 25.7.

Hrvatska je prepuna turističkih bisera, ali cesta između Omiša i Splita, nadmašuje sve! Najveći prometni čep na svijetu, kolona duga 30 kiometara, pa to nema nitko! To treba brendirati. Od tunela iznad grada koji nigdje ne vodi, do neopisivo ugodnog višesatnog boravka u automobilu, ako ste s odmora u Omišu, odlučili posjetiti Split. Šteta što je most prema Čiovu napravljan, ali to je dobro za Omiš i Split.

ČETVRTAK, 26.7.

Vaterpolisti su izgubili tuču protiv Srbije, iako je Fatović dao sve od sebe za pobjedu. Njegov precizan desni kroše u glavu srpskog kapetana Filipovića, nije bio dovoljan za pobjedu. Pokušavamo zamisliti što je Filipović njemu radio ispod vode, ali kako ovo čitaju i djeca, nećemo u detalje. Nogometaši igraju europska pretkola. Dinamo je pobijedio, a Osijek izgubio. Hajduk je jedva dobio. Doduše, igrao je i protiv vlastitog travnjaka, koji je Ultra unakazila.

PETAK, 27.7.

Kada se čovjek potrudi, rezultati se vide. Dok se kolege odmaraju, predsjednica Kolinda je radila. Natopila je kockasti dres znojem, skupa s vatrenima osvojila srebro, poljubila pehar i sve prisutne nogometaše, pokisnula zbog Putina i evo je na listi Crobarometra s podrškom gotovo 70% građana! Kako je krenula, još je i nju Božo Skoko brendirati. Idući bi joj mandat mogao izmaknuti, jedino da su izbori sutra i da se Zlatko Dalić kandidira.

>> Pogledajte i galeriju fotografija pomrčine Mjeseca

Milan Bandić
1/14
Ključne riječi

Komentara 4

HR
Hrabraja
14:18 28.07.2018.

tako je, vec 5 puta iste ceste asfaltiraju

ZA
Zagy154
12:08 28.07.2018.

bandić ne gradi ništa pod milim bogom nego samo obnavlja već renovirano

GR
grebza
15:37 28.07.2018.

Obojica su karakterno i moralno potpuno isti. Jedina razlika je što jedan zna strane jezike a drugi je totalni kamenjaski balvan. A ako pisac članaka misli da bandić nešto gradi onda ili ne živi u Zagrebu pa piše bez veze što mu kažu ili neka ide na testiranje elementarnog stupnja IQ-a.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije