Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAZRIJEŠENA DRAMA U ZADRU

Policija: Dojava o bombi u zgradi županijskog suda u Zadru bila je lažna

Foto: Frane Šarić
1/4
25.11.2021.
u 18:03

Nepoznata osoba navodno je pozvala ured predsjednika suda i javila da je postavljena bomba

U 14.03 sati je bila dojava da podmetnuta bomba u zgradi županijskog suda u Zadru. Policijski službenici s potražnim psima provjeravali su zgradu suda na Polutoku. Iz zgrade su svi evakuirani.

- Danas, 25. studenog 2021. godine u 14.03 sati policija je zaprimila dojavu o mogućoj eksplozivnoj napravi u zgradi suda u Ulici Borelli u Zadru. Odmah po zaprimljenoj dojavi na mjesto događaja su izašli policijski službenici koji su osigurali mjesto događaja te je obavljen protueksplozijski pregled kojim je utvrđeno da se radi o lažnoj dojavi.

Policijski službenici, prilikom svake takve dojave postupaju na profesionalan način, odnosno provode pregled prostora na koji se odnosi dojava, a u cilju utvrđivanja identiteta dojavitelja te svih relavantnih činjenica ovog događaju u tijeku je kriminalističko istraživanje - istakla je Ivana Grbin glasnogovornica zadarske policije

Nepoznata osoba navodno je pozvala ured predsjednika suda i javila da je postavljena bomba.

Riječ je o zgradi u ulici Borelli u samom centru Zadra, a u njoj se nalaze županijski i općinski sud, te DORH.

Posljednja dojava o bombi bila je 2019. godine, a radilo se o lažnoj dojavi. 

>> VIDEO Liječnik iz KBC-a Split: Tko ne vjeruje, može doći u bolnicu, cijelo prizemlje i drugi kat pretvoreni su u intenzivnu

Ključne riječi

Komentara 1

LI
liliZG
18:54 25.11.2021.

začudilo bi me da je prava

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije