Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PARIZ

Dojava o bombi: Evakuirano područje oko Slavoluka pobjede i Eiffelovog tornja

Outbreak of the coronavirus disease (COVID-19), in Paris
Foto: CHARLES PLATIAU/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
1/2
27.10.2020.
u 17:58

U Francuskoj je na snazi visoki stupanj pripravnosti nakon ubojstva nastavnika ovoga mjeseca

Područje oko Slavoluka pobjede i Eiffelovog tornja u središtu Pariza evakuirano je u utorak nakon dojave o bombi i pronalaska torbe sa streljivom, rekao je policijski glasnogovornik za Reuters.

On je izjavio da su linije podzemne željeznice na tom području također evakuirane. Park Champ de Mars oko Eiffelovog tornja nakratko je evakuiran nakon što je pronađena torba sa streljivom. Prije toga je evakuirano područje oko Slavoluka pobjede zbog prijetnje bombom. 

U Francuskoj je na snazi visoki stupanj pripravnosti nakon ubojstva nastavnika ovoga mjeseca. Osamnaestogodišnji musliman, bijesan zbog korištenja karikatura proroka Muhameda na školskom satu, odsjekao mu je glavu.

Već je bilo nekoliko lažnih dojava o bombi, a zadnja je bila na željezničkoj postaji u Lyonu prošli tjedan i kod Eiffelovog tornja prije mjesec dana.

 

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
18:54 27.10.2020.

Doktrina šoka....covid-19 ne izaziva željene reakcije. Neki krelac digne slušalicu i kaže b.o.m.b.a i cijeli je Pariz blokiran.

DU
Deleted user
18:24 27.10.2020.

Diversity is strength.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije