Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Davor Ivo Stier:
Povratak na članak

'Dogovor o Brexitu osnažuje Johnsonovu poziciju'

Brexit ima više geopolitičku konotaciju nego ekonomsku logiku i sigurno na ovaj način možemo vidjeti Veliku Britaniju koja će se dodatno zbližiti sa SAD-om, smatra Stier

Komentari 3

AG
Agricola
14:09 17.10.2019.

Corbyn je sad na aparatima. Neki dan se rugao Johnsonu kako ima rekordnih 100% poraza u parlamentu, sedam od sedam, ali Boris se smijao dok je kraljica držala govor, a sad vidimo i zašto. U strategiji moguće je izgubiti sve sve bitke a dobiti rat, kako to uvijek ponavlja Domazet Lošo. A Boris Johnson je napravio upravo to. A kad budu idući izbori, onda ćemo vidjeti tko je pravi gubitnik. Kladim se o sve što imam da će na idućim izborima laburisti postići najgori rezultat u povijesti izbora za parlament. To je tako kad te vodi nesposobna komunjara Corbyn prema kojem čak ni jedan Bernardi ne izgleda previše smješno.

VL
SN
snoopy58
15:34 17.10.2019.

Odakle se Britanci povlači, tome se ne piše dobro. Nanjušili su oni probleme i krizu EU, pa će se maknuti i to gledati sa strane, a moguće i potpomoći. Svakako će nakon Brexita, SAD i UK dodatno udariti po EU gospodarstvu

VL
Avatar southman
southman
14:29 17.10.2019.

Ma kakav dogovor. Pada to u Parlamentu !

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.