Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRŽAVNI POSJET

Dodik uživao na Erdoganovu tulumu: Gurao harmonikašu 100 eura

Foto: SNDS
1/3
17.03.2021.
u 10:06

Turski je predsjednik s članovima Predsjedništva BiH Željkom Komšićem, Šefikom Džaferovićem i Miloradom Dodikom razgovarao o bilateralnim odnosima između njihovih zemalja

Članovi Predsjedništva BiH bili su u službenom posjetu Turskoj, gdje im je domaćin bio turski predsjednik Recep Tayyip Erdogan. Nakon protokolarnih aktivnosti za njih je organizirana zabava. Prema objavljenim fotografijama, predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik dobro se zabavio.

– Nakon sastanka priređena je svečana večera. Sjajnu atmosferu na večeri dodatno su uljepšali glazbenici koje je prvo častio predsjednik Dodik, a nakon njih i Erdogan – objavila je jučer njegova stranka na Twitteru.

 

Nije poznato koliko su novca dali glazbenicima, no na jednoj od fotografija jasno se vidi kako Dodik gura novčanicu od 100 eura. 

Turski je predsjednik s članovima Predsjedništva BiH Željkom Komšićem, Šefikom Džaferovićem i Miloradom Dodikom razgovarao o bilateralnim odnosima između njihovih zemalja

Erdogan je objavio kao prvu i najznačajniju novost da će njegova zemlja donirati cjepivo protiv koronavirusa BiH u kojoj procjepljivanje praktički još nije ni počelo.

– Od početka pandemije bili smo uz BiH i s tom potporom ćemo nastaviti i dostaviti joj 30 tisuća doza cjepiva – kazao je Erdogan ne precizirajući o kojem je cjepivu točno riječ.

 

Dodik se Erdoganu napadno zahvaljivao nazivajući ga "velikim predsjednikom i liderom" koji, po njegovu sudu, gradi odnose tolerancije i razumijevanja. Pritom mu je poželio "da još dugo vodi Tursku" te dodao kako je to najbolji način da ta zemlja bude stabilna.

Dodik je izlazak pred novinare u Ankari iskoristio i kako bi promovirao tezu da bi BiH što prije "trebala izaći iz protektorata međunarodne zajednice". Od Erdogana je zatražio da posreduje kako bi stranama u BiH bilo prepušteno da same uređuju svoje odnose.

 

 

Komentara 3

Avatar RocoBaroco
RocoBaroco
13:16 17.03.2021.

Juce potpisana interkonekcija gasovoda RSrpske sa RSrbijom.Transgas ide jednim krakom iz Novog Grada prema RH i jednim krakom prema Sarajevu..Bice para ko pleve od transporta...Samo nek Dodik uziva..Zna jaran sto se veseli.

ZG
zg1985
10:20 17.03.2021.

dosao u zemlju predaka

BU
Budni
15:21 17.03.2021.

Išao da vidi đeda svog!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije