Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Posjet Srbiji
Povratak na članak

Dodik: Interes Rusa je jesan, oni žele graditi plinovod

Dodao je kako postoje lobiji koji žele zaustaviti prodor ruskoga plina, te da SAD imaju svoje poslovne planove koji se ne poklapaju s ruskima

Komentari 11

IT
I-To
18:24 20.10.2019.

Prijatelji da ili ne baš me briga ali briga me je kad Ludi Europski političari radi svpjih intetesa rade gluposti i Embarga ja kažem sam jedno ko neželi trgovaćkog partnera Rusa čini mi se da mu curi mozak na uši.

VL
Avatar maxist
maxist
20:40 20.10.2019.

Rusi su korektniji u poslu od ovakve amerike i njihovog Trumpa.........Koliko se zna američki plin biti će nam približno duplo skuplji ....+ investicije bez potrebe i pokrića........tak se ne manifestira "prijateljstvo".... a bolje ne misliti o pozadinskim dvoličnim potezima tihih "frendova"......(samo izbijanje iz ruku kineskih investicija devedestih mjeri se u milijardama <>$ )

VL
SR
sramitese
17:01 20.10.2019.

rusi su veci hrvatski nego servski prijatelji..pitajte ih za hrvate..pa ce te cuti sta ce vam reci..

VL
Avatar mason
mason
18:02 20.10.2019.

Tesko onom tko je pojeo snitu kruha od Rusa , taj se dobro nagladovao. Treba ovaj sa ovom glavom pitati Poljake , Rimunjsku itd kako im cokolada bila san dok su bili pod Rusima.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.