Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAGIRAO NA IZJAVU IZETBEGOVIĆA
Povratak na članak

Dodik: granica Republike Srpske sa Srbijom samo privremena

"Svaki pedalj ove zemlje je zajednički, ništa u BiH nije samo srpsko osim naziva RS", kazao je Izetbegović novinarima u Sarajevu.

Komentari 97

Avatar nisam..robot
nisam..robot
23:02 25.11.2019.

Interesantan ce biti konflikt izmedju Muslimana i Srba. Muslimani maksimalno agresivni a nesposobni. Srbi maksimalno bahati a kukavice. Bit ce veliki postotak friendly fire zrtava.

VL
ZI
zip123
20:43 25.11.2019.

Samo ti sanjaj.

VL
TI
Tigar60
13:18 26.11.2019.

To je u redu. A Hercegovina dolazi Hrvatskoj.

VL
ST
Stojko
21:10 25.11.2019.

U Bosni se opasno kuha i to Vučić dobro zna, pa se Srbija sumanuto naoružava, dok mi jadni godinama bezuspješno pokušavamo kupiti neke stare avione.

VL
JJ
Jokoovo Jokoono
21:37 25.11.2019.

U ustavu BiH postoji nadleznost drzave ali isto tako i dva entiteta posebno. Tako je odlucila medjunarodna zajednica i tako mora biti. Dodik , Izstbegovic ili bilo ko mogu samo drzati govore. U ustavu BiH stoji: Nadležnosti entiteta a) Entitetii imaju pravo da uspostavljaju posebne paralelne odnose sa susjednim državama, u skladu sa suverenitetom i teritorijalnim integritetom Bosne i Hercegovine. Istina je je takodjer da je Hrvatima i Srbima u BiH nacija bila vrlo vazna vijekovima a danasnjim Bosnjacima nacija nije imala vaznost vec islamska religija. Od nacije oni najvise vole Turke. Danasnji Bosnjaci su novokompovana nacija i nikada u povjesti se nisu borili za nacionalnost vec za ravnopravnost i islamsku religiju. Nacionalisti se bore da je njihova nacija sto veca ilio jaca , komunisti da je njihova ideologija sto veca , NATO pakt da ima sto vise clanica, muslimani da je islamska religija sto veca a pederi da je pedera sto vise. Ovo nije nikakvo otkrice ove stvari znaju i najprimitivniji ljudi. Svaki covjek zeli da njegovih istomisljenika bude sto vise.

VL
GI
gii
22:17 25.11.2019.

Istina, čim se odcijepi i Sandžak granice neće biti više iste.

VL
Avatar Danko - SLOBO danko
Danko - SLOBO danko
21:08 25.11.2019.

Opet fotografi nisu uzeli širokutni objektiv pa mu na slici fali pola čela a stalno govorim 😂

VL
Avatar nisam..robot
nisam..robot
22:56 25.11.2019.

Tko bi prije vjerovao da ce muslimani sa izetbegovicevom podmuklom islam-nacionalistickoj politici uspjeti postati jos antipaticniji od vec maksimalno antipaticnih Srba.

VL
TO
Toni66
19:32 25.11.2019.

Svaki pedalj ove zemlje je zajednički, ništa u BiH nije samo srpsko osim naziva RS", kazao je Izetbegović novinarima u Sarajevu. Da se raspitaju o bvlasništvu . Znači ostala mala JU ipak su Hrvati razumni ne pada im na pamett da svojataju tu poput Slovenaca i Četnika sada i Muslimsna ... Vjeruje i palamudi novinarima sve je kao i prije isto kao u komunizmu- sve je svačije i ničije - vara se .. Otvorena garnica nije pitanje poklanjanja teritorija . Ili smo mi Hrvati budale i dale Hrvtsku Europi - Ne naravno nedamo ni Slovencima lopinama ni komadič naš iako im je dosuđeno ; bez koristi kad nemaju Eskadrile .........

VL
DU
Deleted user
15:21 26.11.2019.

Ovo o čemu goviri Dodik bilo je i predvidljivo stvaranjem republike srpske.Sve ovo su kao kukavičje jaje ostavili arbitri iz V.Britanije i Francuske koji desetlječima siju sjeme razdora na ovim prostorima.Želim da se Englezima izlaskom iz EU dogode stvari koje su posijali na Balkanu.

VL
LA
lazovcina
21:21 25.11.2019.

Dodik govori istinu, nestala je Jugoslavija, nestat ce i bosnoslavija, a onda vise nece biti granice izmedju Srbije i Republike Srpske.

VL
Avatar ehlbert13
ehlbert13
21:42 25.11.2019.

Ako! Najbitnije je da teritorijalno cjelovita BiH ide u NATO (zahvaljujući Miletu) i EU integracije i da neće biti ruskih vojnih baza na puškomet od Zagreba, sa "pogledom" na Knin i Jadransku obalu. Sve dok Ruska i Srbijanska vojska ne prelaze Drinu, Mile priča isprazne priče i drži bosanski pravoslavni narod u bijedi , siromaštvu i zabludi. Paradoks je da Ž. Komšić štiti vitalne nacionalne interese RH, zagovarajući teritorijalno cjelovitu BiH u NATOu, za razliku od Čovića, B. Ljubića, M. Kovača i sličnih, koji od drveta ne vide šumu.

VL
WI
wimniannannia
22:14 25.11.2019.

Ako pogledate koje su islamske Partije u svijetu na wikipediji, kojima je krajnji cilj politicki islam i islamska drzava sa Serijatom na vlasti, naci cete stranku Bakira Izetbegovica SDA jedinu na tim prostorima, u drustvu arapskoga i islamskoga svijeta. Znaci nitko na Kosovu, nitko u Sandzaku, nitko u Alabaniji, nitko u Makedoniji, od svih muslimana sto zive na tim prostorima, oni su svi demokratske stranke zapadnoga tipa, SAMO je stranka Bakira Izetbegovica stranka politickog islama Arapskoga svijeta. Pametnome dosta.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.