Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sklonište za pse

Dočekat će vas s veseljem i pogledom koji pita - vodiš me kući?

Foto: Privatni album
1/16
15.08.2018.
u 21:11

U velikogoričkom Skloništu za životinje napušteni psi pronašli su sigurno utočište, ali svi oni trebaju novi dom, informacije možete dobiti na 095/40-00-567

Kako se približavate nastambama u kojima trenutno žive, lavež je sve glasniji. Pozdravljaju vas, mašu repovima, skaču na vrata boksa, čekaju da ih povedete u šetnju.

Svi su oni napušteni, ostavljeni na livadama i cestama. U velikogoričkom Skloništu za životinje pronašli su sigurno utočište, no svi čeznu za novim domom. Čeznu za rukama koje neće morati dijeliti s drugim psima, za šetnjama iz kojih se neće morati brzo vraćati kako bi i drugi psi mogli u šetnju. Iako se o njima brinu i djelatnici skloništa i volonteri udruge Sigurna kućica, igraju se s njima, maze ih, za sve njih premalo je to vremena i pažnje koju dobivaju. I povratak u boks, vrata koja se za njima zatvaraju, u njihove vesele oči ispunjene nadom ponovno vraća tugu.

Poželite li udomiti kojeg od ovih pasa, nazovite 095/40-00-567. Saznat ćete sve što vas zanima, a možete ih doći i upoznati.

Foto: Privatni album/MailOnline

Lira – ima godinu i pol, sitnije je građe, ima tek 10 kilograma. Slaže se s drugim psima i lijepo hoda na lajni. U skloništu je već devet mjesci.

Foto: Privatni album/MailOnline

Val – mješanac u tipu kratkodlakog ptičara, ima osam mjeseci i oko 18 kilograma. Voli sve, ljude i druge pse, lijepo hoda na lajni.

Foto: Privatni album/MailOnline

Sierra – ima oko godinu dana, cijepljena, čipirana i kastrirana. Malena je, prekrasnog karaktera, a slaže se s drugim psima.

Foto: Privatni album/MailOnline

Omi – ima oko godinu dana, kastriran je, slaže se s drugim psima. Izuzetno je pametan, zaigran i stalno bi se mazio. Pristojno hoda na lajni.

Foto: Privatni album/MailOnline

Linka – umiljata, ima tek sedam mjeseci, lijepo hoda na ljani i slaže se s drugim psima.

Foto: Matija Tišlar

Medo – veliki je rastom, u tipu leonbergera. Ima tri godine, kastriran je i izuzetno dobar. Voli ljude i sve druge pse. Život ga nije baš mazio, ali unatoč svemu ostao je dragi medonja.

Foto: Matija Tišlar

Megi, Flafko, Leda – društvo iz boksa, imaju tek sedam mjeseci i najljepše dane života provode u skloništu.

Foto: Privatni album/MailOnline

Moni – umiljata i dobra, kastrirana. Moni je posavski gonič, ima šest i pol godina.

Foto: Privatni album/MailOnline

Mars – dobar, poslušan i umiljat. Ima sedam mjeseci, lijepo hoda na lajni i slaže se sa svima.

Foto: Privatni album/MailOnline

Sem – dobar i umiljat, lijepo hoda na lajni i slaže se sa psima. Kastriran je.

Foto: Matija Tišlar

Sky – mješanac u tipu labradora, ima 10 mjeseci. Velika je maza i dobrica, jako je zaigran i slaže se sa svim psima. Lijepo hoda na lajni, kastriran je.

Foto: Privatni album/MailOnline

Orka – ima tri godine, kastrirana je, lijepo hoda na lajni. Neprimjetna i nezahtjevna, predivnog karaktera. Slaže se s drugim psima.

Foto: Privatni album/MailOnline

Spoty – u skloništu je mjesec i pol dana, ima dvije godine. Kastrirana je.

Foto: Privatni album/MailOnline

Sai – kavkaski ovčar, ima tek nešto više od godinu dana. Tipičan predstavnik pasmine.

Foto: Privatni album/MailOnline

Joy – ima oko godinu dana, kujica u tipu hrvatskog ovčara. Pomalo plaha, ali se brzo opusti, kastrirana je.

Foto: Privatni album/MailOnline

Rafo – ima godinu dana, predivnog karaktera, slaže se sa psima i mačkama. Voli djecu, pristojno hoda na lajni. Ima oko 15 kilograma, kastriran je. Rafo je na privremenom smještaju pa za njega zovite 099/21-21-749.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije