Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
19.02.2014. u 14:00

Teško je dokučiti čiji je cirkus građanima iritantniji, onaj aktualnog premijera ili onaj bivšeg, dobro su zaključili domaći TV informativci

Zahvaljujem nebesima što Hrvatska nema hokejašku reprezentaciju dostojnu natjecanja na ZOI.

Mislim da Mićo Dušanović ne bi preživo ni jedan prijenos da ima. A ni naši televizori. Jer ako Mićo s toliko ushićenja prenosi utakmicu Švicarske i Latvije, i svaku potencijalnu akciju ispraćuje s decibelima koji su okarakterizirani kao opasni po sluh, bojim se i zamisliti kako bi izgledao prijenos s Hrvatima na ledu. Nakon jedne utakmice bili bismo, zacijelo, nacija gluhih. Tada bi građani napokon našli zajedničku crtu s vladajućima. Oni su i dalje gluhi na goruće probleme građana, a premijer svoje pogrešne korake pokušava ispraviti sazivanjem izvanrednih presica. Prekasno šefe, prekasno. Ni lupanje po vlastitom džepu, poentirali su u RTL-u Danas, neće pomoći da se izvučemo iz mulja u koji smo, očito, duboko zaglibili. Afere se samo lijepe za Milanovićevu Vladu, a on sve više počinje glavinjati. Nazivajući na luksuzne aute ulupane milijune tehničkom pogreškom vrijeđanje je svih nas građana. Jer mi nemamo mogućnost, kada nešto ne platimo državi reći, "ups, tehnička pogreška". Njegov prethodnik danas je iza rešetaka, ali koristi svaku priliku kako bi suđenje pretvorio u cirkus. Teško je ne pitati se čiji je cirkus spektakularniji... Zato, srećom imamo Ligu prvaka, tih rijetko svijetlih 90 plus minuta u danu. A, pardon, to svi oni koji plaćaju "samo" TV pretplatu nemaju. Luksuz je to rezerviran samo za one koji su za te senzacionalne sportske trenutke spremni dodatno odriješiti kesu. Ali, što jest jest, luksuz je to koji vrijedi svake uložene lipe.

PLUS

Mislav Bago u Dnevniku Nove TV sjajno je zaključio da je premijeru trebalo čak dva dana da otkrije koliko koštaju sporni automobili. I još nije siguran u stvarnu cijenu

MINUS

Višeminutni intervju sa srpskom pevaljkom Majom Nikolić u Excluzive magazinu ostavio je dojam popunjavanja jednosatnog programa. Dozlaboga dosadno!

Komentara 3

GA
galway
14:26 19.02.2014.

Nije Mišo nego Mićo. Gospođo Martina, ima nas koji pratimo i volimo hokej, a Mićo je stara garda i fenomenalno prenosi utakmice. Ako vam je preglasan smanjite ton na TV-u ili promijenite program.

ĆA
ćaćaća
14:33 19.02.2014.

kad mića prenosi onda naši gube..a umjesto thompsona brana bi bila prihvatljivija za tkz urbane hrvate istočno orijentirane..ipak je ona davala Moralnu podršku vojnicima s petokrakok i kokardom na čelu za razliku od thompsona koji je stao u obranu odd tih i takvih "osloboditelja"..

DZ
dzukaficuka
15:58 19.02.2014.

Ne lupajte dok god Ministar Sporta bude ovaj KER nece biti napretka samo stagniranje u HR Sportu vidijet cete i Brazil pa cemo vidijeti ko je upravu.Kad je rijec o Skupim Automobilima ili uzasno ogromnim placama i Penzijama di je nas elita tu nema Linica da sreze i zareze ali kad treba HR sirotnju oguliti jos im posalje koju grdu rijec psovku.Vidijeli smo da je Jovanovic moga nebi niti slao nase sportase u Soci.Vidijelismo kad je bijo na kvalifikacijama u Beogradu da je navijo za Srbiju jer ni jednom nije spominjao Pijevanje Cetnika ali se obrusijo na nase kao sto je Simunic Tu ne treba biti pamet ko je i zasto je kod nas zadnje 2 godine nista od Sporta.Hokej smo mogli imati bolji i od Zslo Svice itd ali nasi slusaju Jovanovica a ne nase Hrvate iz vana koji taj Sport zive tamo vani i znaju ga ali ne vredi.HR narod je birao ove sad imate i rezultat i u Sportu i u Industri a o drugim stvarima da ne govorim.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije