Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
snimka dobrodošlice

Dobro došli, Hrvati, poručuju Poljaci

merc1
Foto: Reuters
1/2
09.12.2011.
u 15:37

Poljska, koja do kraja ove godine predsjedava Vijećem Europske unije, snimila je video dobrodošlice Hrvatskoj povodom potpisivanja Pristupnog ugovora.

Ključne riječi

Komentara 9

Avatar ambasadoor
ambasadoor
18:20 09.12.2011.

Thank you Poland! Dziękujemy Polska! Dziękujemy Polaków! Long live our Slavic Brotherhood!

Avatar Malacaay
Malacaay
21:11 09.12.2011.

A gde vi tu vidite Poljake? pronadjes nekoliko ljudi, koje mozda i platis da nesto izrecitiraju, i odjednom celi jedan narod vam zeli dobrodoslicu? Ocito niste svesni trenutne situacije, jer da jeste, onda biste znali da vam niko normalan ne bi pozeleo dobrodoslicu. Niko nije bas tako glup da dobrodoslicom pozdravlja one cije dugove treba da vraca. Naravno da to umisljeni i zatucani Hrvati ne mogu da shvate, jer oni zive u svetu u kojemu su oni tako dobrodosli i popularni da ih cak i oni koji moraju da ispastaju za njihova zlodela, a za koje nemaju ama bas nikakve odgovornosti, pozdravljaju dobrodoslicom. lol

AD
Adriano
17:50 10.12.2011.

Svaka im cast. Jako lijepa gesta. Hvala.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije