Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nagradna akcija

Dobitnici stipendija u lipnju, glasujte za snimku

stipendije
Foto: Thinkstock
20.05.2015.
u 10:07

Riječ je o nagradnoj akciji “Stipendijom do uspjeha” u kojoj nam se prijavio velik broj zainteresiranih

Akcija u kojoj Večernji list i partneri, šest visokih privatnih učilišta: Visoko učilište Algebra, Edward Bernays visoka škola za komunikacijski menadžment, RIT Croatia, Libertas, Veleučilište VERN i Zagrebačka škola ekonomije i menadžmenta, stipendijom nagrađuju 17 budućih studenata bliži se kraju.

Riječ je o nagradnoj akciji “Stipendijom do uspjeha” u kojoj nam se prijavio velik broj zainteresiranih. Imena stipendista objavit ćemo početkom lipnja. Žiri je u međuvremenu izabrao 11 najboljih videoradova, ali to ne znači da autori automatski dobivaju stipendiju.

Autori tih radova su: Ivan Vujanić, Veronika Brček, Zrinka Mrkonjić, Lucia Uršić, Nika Pintar, Matea Pintarić, Mihaela Čudina, Mia Barbara Lacković, Marko Turkalj, Luka Žaja i Waithera Wana Kiiru.

Najbolje videosnimke možete pogledati na internetskoj stranici Večernjeg lista te glasati za onu koja vam se najviše svidi. Autor videosnimke koja osvoji najviše glasova čitatelja portala www.vecernji.hr osvojit će 2000 kuna.     

>> Završene su prijave za 17 stipendija

Komentara 6

PE
petriciiii
01:18 23.05.2015.

Ekipa iz Petrica šalje kiss Africi

KU
kujaaaa
00:55 23.05.2015.

Ajmooooooooo

ZV
zvijezdaaaaaaaaa
00:41 23.05.2015.

Kiiru padas vcrs

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije