Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČUDNA SITUACIJA

Dobio je kaznu iako ima valjanu kartu, razlog ga je dobro nasmijao

Snijeg na automobilu
Foto: Davor Visnjic/PIXSELL
08.02.2018.
u 13:29

Samo sam se nasmijao, to je smiješno, kazao je Oliver.

Oliver Claxton (30) iz Derbyja nalazio se u Londonu, gdje je boravio zbog posla. Vrativši se u grad, ostao je neugodno iznenađen nakon što je došao do svog automobila.

Na bočnom prozoru automobila nalazila se kazna, a Oliveru nije bilo jasno zašto je kažnjen budući da posjeduje kartu za parkiranje koju nije micao iz automobila.

Odlučio je provjeriti zašto je dobio kaznu i nije mogao vjerovati svojim očima kada je pročitao objašnjenje. Županijsko vijeće Derbija na svojoj internetskoj stranici objavljuje fotografije automobila koji se nalaze u prekršaju i tamo napišu objašnjenje zbog čega je ispisana kazna. Oliver je pronašao svoj automobil i pročitao objašnjenje, prenosi Daily Mail.

– Razlog je bio taj što je snijeg preko noći prekrio staklo – kazao je Oliver i dodao da se zbog toga nije mogla vidjeti parkirna karta.

– Samo sam se nasmijao, to je smiješno – zaključio je Oliver koji je dobio kaznu od 70 funti (oko 590 kuna).

Vijeće u odgovoru navodi kako ne mogu komentirati pojedinačne slučajeve te da će se uskoro posvetiti ovom problemu.

Pogledajte i galeriju: Ovo boli! Bagerima uništili luksuzne automobile i poslali poruku

Snijeg na automobilu
1/8

Komentara 6

Avatar Gilles Auguste Kremer
Gilles Auguste Kremer
13:50 08.02.2018.

On se samo nasmiješio. Kada će mu doći prva opomena, pa kamate na kaznu, pa sudski troškovi, pa javno oduzimanje imovine pred svim susjedima koji se slučajno zateknu baš u to vrijeme ispred njegove kuće, pa kad mu žena pozove odvjetnika za rastavu, pa kad ga se djeca odreknu i oduzmu psa, vidjet ćemo hoće li se Oliver i dalje smiješkati. Kazne treba shvaćati ozbiljno.

DU
Deleted user
14:38 08.02.2018.

Liberalizacija (zaglupljivanje) svijeta nije problem samo u Hrvatskoj... Možda ovaj nikad nije prije vidio snijeg pa je liberalno zaključio da je vlasnik to namjerno napravio!

AL
alphastrike
14:08 08.02.2018.

županije ne postoje u velikoj britaniji...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije