Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kakav pehist!

Pogodio šesticu na lotu pa mu objasnili da ne može podići milijunski dobitak

Ilustracija
Foto: Getty Images
19.11.2019.
u 14:53

To je bio golem šok. S tim sam si novcem planirao 'podebljati' mirovinu i kroz dvije godine zatvoriti kiosk - kazao je potišteni Rainer

Nijemac na pragu mirovine kao i svakog tjedna odigrao je loto, a ovoga puta pogodio je čak šest brojeva. Raineru Henningu (71) zaigralo je srce kad je shvatio da će se domoći 3,2 milijuna eura, ali onda je saznao da je još igrača pogodilo kombinaciju pa će mu pripasti 'samo' 24.000 eura. 

Vodeći se načelom 'bolje išta nego ništa' Henning se poveselio i tom iznosu, a onda je uslijedio novi udarac. Njemački mediji pišu da jadan starac ipak neće dobiti ni eura jer je odlučio unovčiti listić na kiosku koji samostalno vodi već 16 godina. 

- To je bio golem šok. S tim sam si novcem planirao 'podebljati' mirovinu i kroz dvije godine zatvoriti kiosk - kazao je potišteni Rainer.

Naime, sve je ovo posljedica njemačkog zakona prema kojem nije dozvoljeno unovčiti listiće u vlastitoj trgovini kako bi se spriječila ovisnost o kocki. 

Ključne riječi

Komentara 16

Avatar slavonac55
slavonac55
15:36 19.11.2019.

Više se šokirala "rodbina" nego on sam.

Avatar nisam..robot
nisam..robot
15:17 19.11.2019.

Nepravda! Ma odmah pakovati kofere i za Irsku!!!

IH
iron.hide.54966
15:22 19.11.2019.

Taj mora da ima balkanske krvi...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije