Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUDILO MU SE TREĆI PUT

Dobio 10 godina zatvora jer je polio benzinom i zapalio sebe, oca i policajce

Kristijan Keleminović
Sanjin Strukic/PIXSELL
14.11.2018.
u 13:35

Ozlijeđeni policajci Marko Lasić i Pero Jeleč bili su teško ozlijeđeni, a jedno su vrijeme bili čak i u komi. Teško je bio ozlijeđen i Keleminović

Kristijan Keleminović (34) na zagrebačkom Županijskom sudu i na ponovljenom suđenju nepravomoćno je osuđen na 10 godina zatvora zbog pokušaja ubojstva dvojice policajaca te ugrožavanja sigurnosti vlastite obitelji. Prema optužnici, teretio se da je u svibnju 2013. u Belovaru kod Sesveta, polio benzinom sebe, svoga oca i dvojicu policajaca te ih je sve zapalio.

Učinio je to jer je bio revoltiran odlukom supruge da ga napusti, a policajci koje je polio benzinom došli su na intervenciju zbog obiteljskog nasilja. Ozlijeđeni policajci Marko Lasić i Pero Jeleč bili su teško ozlijeđeni, a jedno su vrijeme bili čak i u komi. Teško je bio ozlijeđen i Keleminović.

Prva presuda u tom slučaju donesena je 2014. kada je bio oslobođen optužbi za teški pokušaj ubojstva policajaca, no bio je osuđen na tri godine za ugrožavanje života svoje obitelji. Presudu je ukinuo Vrhovni sud pa je Keleminović 2017. na ponovljenom suđenju osuđen na 10 godina zatvora. No i tu je presudu ukinuo Vrhovni sud, a na trećem suđenju ponovo mu je dosuđena kazna od 10 godina zatvora.

Komentara 6

LA
lakočemo
13:52 14.11.2018.

hoće se sud dogovoriti više ste sigurni ovaj put 10 ili možda 3 ili opet 10 pa onda 10......10

Avatar Ledeni
Ledeni
14:28 14.11.2018.

Koji je majmun organizirao ovakvo pravosuđe gdje može biti 3 postupaka za isto djelo?

LA
lakočemo
13:53 14.11.2018.

razvlače plata ide baš ih briga...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije