Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ivanečki ljubavnici proglašeni krivima

Dobili po šest i pol godina za pokušaj ubojstva supruga

laboš
Foto: Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL
26.10.2016.
u 15:51

Sutkinja Melita Mioč-Felak svakome je odredila po šest i pol godina bezuvjetnog zatvora

Ljubavnici Nikola Laboš (37) i Valentina Brunec (40) proglašeni su danas na Županijskome sudu u Varaždinu krivima za pokušaj ubojstva Valentinina supruga Hrvoja Brunca (38).

Sutkinja Melita Mioč-Felak svakome je odredila po šest i pol godina bezuvjetnog zatvora. Sudsko vijeće prihvatilo je tezu optužbe da je Nikola 7. prosinca 2014. godine oko 22 sata u Koprivničkome Ivancu, nakon što mu je Valentina porukom javila da se njezin suprug vraća kući, bacio bombu koja je Hrvoju eksplodirala pod nogama, a on je pukom srećom preživio.

Dvojica malodobnih sinova supružnika Brunec u to su se doba nalazila u kući. Odvjetnici Laboša i V. Brunec najavili su žalbe.

> > Valentina je istrčala i pitala: Kaj je to puklo

Komentara 1

OB
ObrenM
16:31 26.10.2016.

Kako se ne srame zaliti se na blagu presudu.Gori su od najgorih zvijeri.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije