Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
burno u avenue mallu

Dobili otkaz jer su pili na poslu pa se naguravali sa zaštitarima

Avenue Mall
Marin Tironi/24sata
01.12.2010.
u 10:58

Bili su poprilično pijani, a u naguravanju nisu ozlijeđeni. Policija i dalje istražuje sve okolnosti.

ZAGREB - Burno je bilo sinoć u Avenue Mallu. Dvojica zaposlenika jednog kafića napila su se u svojoj smjeni pa su ostala bez posla. Momci su nastavili piti u kafiću, a kako su radili nered, zaštitari su im pokazali vrata.

Mladići su se udaljili iz trgovačkog centra, no nedugo potom vratili su se, sjeli u drugi kafić i tamo nastavili piti. Ohrabreni alkoholom počeli su razbijati čaše i boce koje su imali na stolu te vikom i galamom uznemiravati ostale goste. Zaštitari su im ponovili da napuste centar.

Prema informacijama zagrebačke policije, koja je pozvana na intervenciju, pijani mladići naguravali su se sa zaštitarima, a još se utvrđuju okolnosti sukoba. Poznato je da su 20-godišnjak i njegov godinu dana stariji drug nastavili s vrijeđanjem i galamom i po dolasku policije, a čak su otišli i korak dalje. 21-godišnjak je, naime, policajca udario nogom.

Galamdžije su naposljetku dovedeni u postaju gdje im je izmjerena poprilična količina alkohola u krvi; 20-godišnjaku 2,41 promila, a 21-godišnjaku 1,72 promila. U postaju su pozvani i liječnici koji su ustanovili da, unatoč naguravanju, momci nisu ozlijeđeni. Jedino se 21-godišnjaku zbog lisičina pojavilo crvenilo na koži. Zadržani su na triježnjenju, a slijedi prekršajna prijava zbog remećenja javnog reda i mira.

Policija i dalje ispituje sudionike i svjedoke događaja kako bi utvrdila sve okolnosti nereda koji su uznemirili posjetitelje Avenue Malla.

 

Ključne riječi

Komentara 22

JA
jankoprekobrda
11:35 01.12.2010.

LAZ LAZ Naguravanje sa stisnutim sakakma policajaca i zastitara a bilo je i cipelarenja, tako barem pricaju svijedoci. Ma to je bio samo trening policije za dolzece socijalne nemire, moraju trenirati strogocu.

DI
dr-ivek
11:37 01.12.2010.

Tko tu sad koga je*e? U jednim drugim velikim dnevnim novinama piše : \"Nevjerojatnom primjeru brutalnosti policije i zaštitara prema pijanim mladićima svjedočilo je i tridesetak posjetitelja šoping centra. Policija nema komentara \". Koga vi večernjakovci štitite ?

JU
jutarnji
11:43 01.12.2010.

U cemu je problem? Zastitari i policajci su se trebali ispricati i pokusati njezno uvjeriti da napuste centar??? Ma dajte.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije