Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neobičan slučaj

Ostavili su auto na besplatnom parkingu pa se neugodno iznenadili

Foto: Google Maps
10.11.2018.
u 19:34

'Parkirali smo auto i hodali 30 metara do McDonald's-a koji je odmah pored Starbucksa. Pojeli smo i otišli nakon 30 minuta. Kada nam je nakon mjesec dana stigla kazna, nismo mogli vjerovati'

Da kazne za parking nekad zaista znaju biti smiješne dokazuje slučaj parkinga pokraj londonskog aerodroma Stansted. Par je parkirao na mjestu gdje je besplatno parkiranje sat vremena. Zadržali su se pola sata, no dobili su kaznu.

Kate Readman i njen suprug nakon leta htjeli su nešto pojesti pa su odlučili otići u McDonald's. Parkirali su ispred Starbucksa i otišli u McDonald's koji je bio preko puta. 

"Parkirali smo auto i hodali 30 metara do McDonald's-a koji je odmah pored Starbucksa. Pojeli smo i otišli nakon 30 minuta. Kada nam je nakon mjesec dana stigla kazna, nismo mogli vjerovati", kaže Kate Readman.

Navodno nisu jedini kojima se ovo dogodilo.

Iz MET Parking Servisa rekli su kako je zona besplatnog parkiranja ispred McDonalds'a te su im zbog toga morali napisati kaznu.

>> Pogledajte video o pijanoj djevojci koja je pokušala naručiti piće, no tek je kasnije shvatila što je učinila

Ključne riječi

Komentara 8

SJ
Samo ja
19:55 10.11.2018.

i vi ovo zovete vijest za vecernji list? sramota

TH
thu
20:13 10.11.2018.

VL je smeće....

IV
ivica.vranjic
00:03 11.11.2018.

Smečernjak!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije