Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NUŽNA SANACIJA

Dobar dio Zagreba ostao bez tople vode: HEP traži mjesto puknuća vrelovoda

Zagreb: Radnici HEP-a popravljaju vrelovod kod tržnice Utrina
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
07.09.2020.
u 09:48

Radnici HEP-Toplinarstva ulažu maksimalne napore da se puknuće na vrelovodnoj mreži što prije locira i sanira, navode iz HEP-a

HEP toplinarstvo izvijestilo je na svojim stranicama o puknuću na vrelovodnoj mreži te je navedeno kako će brojni zagrebački kvartovi biti bez tople vode. 

Priopćenje prenosimo u cijelosti. 

"Zbog puknuća na vrelovodnoj mreži krajnji kupci u Novom Zagrebu te u naseljima Kruge, Savica, Sigečica, Borovje, Folnegovićevo, Ferenščica, Dubrava, Donji grad, Trnje, Njivice, Martinovka, Vrbik i Cvjetno danas 7. rujna 2020. privremeno će biti bez opskrbe toplinskom energijom za pripremu potrošne tople vode.
 
Radnici HEP-Toplinarstva ulažu maksimalne napore da se puknuće na vrelovodnoj mreži što prije locira i sanira. Nakon što se utvrdi točno mjesto puknuća vrelovoda, opseg obustavljenih naselja će se smanjiti, odnosno obuhvatit će krajnje kupce koji se toplinskom energijom opskrbljuju iz puknute vrelovodne cijevi, dok će ostalim krajnjim kupcima biti osigurana kontinuirana isporuka toplinske energije", navodi se u priopćenju HEP-Toplinarstvo u kojem mole za strpljenje i razumijevanje. 

Ključne riječi

Komentara 8

DU
Deleted user
10:40 07.09.2020.

Nema je od subote a obavijest tek danas. Ali bitno da se naplaćuju režije za uslugu a njena kvaliteta ionako nikad nije bila u prvom planu.

AD
adminka
10:54 07.09.2020.

baš si jučer mislim: u ponedjeljak počinje škola, evo jeseni, sad će: nema tople vode, nema uopće vode tražimo cisterne po naseljima, nema grijanja, izbacila struja...u p.m. i organizacija ovoga grada i njen gradonačelnik

SV
sveznam1
11:25 07.09.2020.

sramite se..ko u srednjem vijeku nema vode tople,sigurno ste radili u nedelju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije