Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GALIĆ DEMANTIRAO MEKTIĆA
Povratak na članak

'Do sada nismo utvrdili ni jedan incident s Hrvatskom. Sve drugo su izmišljotine'

Ravnatelj Galić pojasnio je kako bosanskohercegovački dužnosnici izjave o narušavanju teritorijalnog suvereniteta BiH temelje na tvrdnjama ilegalnih migranata koji lažu i skrivaju vlastiti identitet, a ne Granične policije BiH

Komentari 6

JO
jorgen
15:54 13.09.2019.

Pogledajte gornju sliku. Sve sami muškarci - niti jednoga djeteta, žene ni starca! Ovo je namjerno izazvana invazija od strane sociopata, nikakva nevina migracija izbjeglica! Svatko tko spomene "izbjeglice" je lažov! U Alžiru, Tunisu i Maroku nema rata! Nema ga više ni u Iraku ni Afganistanu! Ovo su odrasli muškarci koji trebaju graditi svoje države, ne raditi invazije po drugim kontinentima!

VL
Avatar Kaladin
Kaladin
17:03 13.09.2019.

MekEtić

VL
CR
CroZrakomlatNo1
09:17 14.09.2019.

Svijet zna da smo hrvati najkulturniji, najpametniji, najposteniji, najmoralniji...i Bogu dragom najmiliji narod planete! Zato nas je Bog izabrao sebi za dvoj narod i zato zivi Gospa medju nama ! I sada neki muslimani iz BiH pametuju....sacuvaj Bože!

VL
ZB
zbisko
10:44 14.09.2019.

Galić se ne zove Mustafa Hadzikarahafizhasanović

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.