Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPETOST RASTE
Povratak na članak

'Do nuklearne bombe Iran može doći već za godinu ili dvije'

Ubojstvo generala Soleimanija posljednjih dana zasjenio je pad ukrajinskog zrakoplova u Teheranu

Komentari 16

SL
Slavonskarakija
20:07 10.01.2020.

Kako to da izrael moze, a drugi nemogu imati atomske bombe..??!! Odakle uopce izraelu aromske bombe, i, zasto onda nema protiv izraela sankcije, zbog atomskog oruzja i tehnologije...?!!?! Normalno je, da onda, drugi isto zele imati tehnologiju. Izrael se pravda, da ce Iran upotrijebiti atomsko oruzje i baciti bombu na izrael i da zeli zbrisati izrael sa karte svijeta. Ko garantira, da ovi nece uciniti isto...??!!! Pa, sta rade Palestincima..??!! I to jos, na Palestinskoj zemlji...!!!!

VL
Avatar Bud Humski
Bud Humski
14:31 11.01.2020.

Trump moze Iran samo opstruirati i usporiti u razvoju nuklearnog oruzja, ali ih ne moze zaustaviti. Zasto Ameri nisu sprijecili Pakistan? Od njih su Iranci i dobili sav "know-how", a i da nisu, sigurno bi jednog dana i sami uspjeli napraviti atomsku bombu. Ako svijet zeli raznim ugovorima sprijeciti sirenje broja zemalja koje posjeduju nuklearno oruzje, onda ga se sve zemlje trebaju odreci! U protivnom, postavlja se logicno pitanje... zasto mogu oni a ne mozemo mi?! Zato sto su oni dobri momci a mi losi?! Nema rezima na svijetu koji o sebi ima lose misljenje, a to je dijametralno suprotno od onoga sto neki misle jedni o drugima! Jedina opcija je ili "neclear free" za cijeli svijet ili ce broj zemalja sa nuklearnim oruzjem samo nezaustavljivo rasti...

VL
SL
Slavonskarakija
21:20 10.01.2020.

Taj svijet, koji mi jako dobro poznajemo,...i koji jako dobro vidi i cuje,...jako se cudi, sto se netko naljutio, nakon sto ga je netko protjerao i oteo zemlju, opljackao i zatvorio hermeticki u logor. Okruzio betonom i zicom. I, taj isti, progonjeni, opljackani narod...ne da mira. Jednostavno hoce svoje. Hoce svoje i gotovo. A, ludog naroda...??!!! A, jadni i stvarno, miroljubivi izraelci,...nemaju mira,...zive jadni u strahu...navodno od nekog ludog naroda i ljudi, koji su jako ljuti,....onako,..ni iz cega,...bezveze se ljute,....i, normalno,...pa da,...da takvima netreba dati oruzje,...ni slucajno,...zato sto ce ih ovi baciti nekome u dvoriste...onako ljuti....ne. ne. Nikako

VL
Avatar Zgubider..
Zgubider..
19:52 10.01.2020.

Ako Izrael smije imati atomsku bombu, zašto Iran ne bi smio?!

VL
Avatar nemam-pojm@
nemam-pojm@
20:07 10.01.2020.

Nisam uspio pročitati kolumne koje me zanimaju i popratit novinske agencije (Irna,jeruzalem post,reuters,spigel,sana, sputnik,..) čovjek s velikom sigurnošću piše dvi kolumne dnevno. Da bi napisao jednu moram iz više izvora se osigurat i stručno savjetovat.. Copi pejs i dodat svoj raspored riječi nije članak

VL
SL
Slavonskarakija
21:03 10.01.2020.

Cijeli "svijet " vidi,...i vidio je i cuo. Ali, izraelci kazu, da nisu,...na tudoj zemlji, domaci narod, zarobili i zatvorili u logor. Da ih nisu okruzili betonom i zicom. Hermeticki. Dakle, sjede na otetoj i opljackanoj zemlji, i, sada....kukaju kakoo nemogu zivjeti u miru. Nego, jadni, moraju zivjeti u strahu...??!! I, da, takvi, miroljubivi, samo oni mogu imati oruzje, a drugi nemogu. Ni slucajno. Zato sto ce im neko ljut baciti bombu u dvoriste. Eto, takve, podrzava, taj civilizirani i jako demokratski svijet. I, slusamo na Dnevniku politicare, kako je Bliski Istok...jako komplicirano mjesto i problem. E, pa nije. Oteli su zemlju i porobili jedan narod. I, sad, zive u strahu...pa, normalno. Od osvete. Jedni i drugi zive u strahu. Proliva se krv, puca se, bombe explodiraju,...gle, cuda...???!!! A, da vi miroljubci, vratite ljudima i narodu, tu otetu zemlju, oslobodite ljude iz tog logora, vratite preko 2 milijuna izbjeglih Palestinaca,...kako bi bilo to..??!! Kako to zvuci...??!!

VL
SL
Slavonskarakija
20:44 10.01.2020.

Izreal, drzava, koja je na Palestinskoj zemlji, dakle tudoj zemlji, taj isti narod, okruzio betonom i zicom, znaci, zapravo, nista drugo, nego okupirao zemlju i domaci Palestinski narod jednostavno zarobio i stavio u logor,..?!!!??, ..drugima, ima pravo reci sta mogu a sta nemogu. Oni mogu imati atomske bombe, drugi nemogu. Zasto..?! Zato sto ce drugi upotrijebiti i baciti bombu na izrael..???!! Odakle ta tvrdnja i velik strah...??!! Aha,....da. Da mozda nisu navukli bijes susjednih zemalja i naroda, pa sada zive u paranodnom i shizofrenom svijetu, koji zovu domovinom. A, ustvari, preplaseni sjede u strahu, na otetoj zemlji, ..u strahu od pravih vlasnika,...i, nemaju mira. Normalno. I, takvi, vode politiku..?! Takvi su nam saveznici i prijatelji...?! Takve treba stititi...?! ...da bi takvi onda, odredivali Tko moze imati tehnologiju, a ko nemoze. Mi mozemo, drugi nemogu. Mi smo mi, a oni drugi, su oni....sramota.

VL
DU
Deleted user
20:19 10.01.2020.

Imam super ideju: velike sile bi trebale uci u sporazum sa Iranom o ukidanju sankcija u zamjenu za stopiranje nuklearnog programa!jedino bi debil izasao iz tog sporazuma! o wait

VL
OP
opančar
20:15 10.01.2020.

cionisti na aparatima, ha ha

VL
SL
Slavonskarakija
21:37 10.01.2020.

A, ludog li i ljutog naroda. Ti Arapi. I muslimani. Ljuti su nonstop. I, zato su teroristi. Zato sto su ljuti. Mi, recimo znamo taj svijet. Poznamo ga. I, taj svijet, se cudi, zasto su ovi ljuti. Tih ljutih, recimo nek ' ih ima 3 milijuna, recimo,...njih 2 milijuna zivi u izbjeglistvu. U progonstvu. I, zato su ljuti. Neko ih je protjerao sa vlastite zemlje. Opljackao, prognao i zatvorio u logor. Da se nebi naljutili,..fino hermeticki ogradio betonom i zicom. Tako, da se neljute. Fino, miroljubivo. I, sta hoce sad ti ljudi...ljute se. Eto, ti. Eto ti na. Ljute se i ljute. Lud narod i gotovo. Nonstop se ljute. Nemas mira. I, tako...ove sto su nonstop ljuti,...proglasimo teroristima. Zlocesti su. Nevaljaju. I, takvi ljuti mogu svasta napraviti.

VL
Avatar KOMENTAR
KOMENTAR
20:12 10.01.2020.

Zdušno podržavam Iran da dobije atomsko oružje.

VL
Avatar nemam-pojm@
nemam-pojm@
20:02 10.01.2020.

Bornout Syndrome,

VL
DC
DC
20:52 10.01.2020.

Iranci jedino znaju pogoditi civilne avione.

VL
DC
DC
20:03 10.01.2020.

Moze ali nece.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.