Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEOBIČAN POTEZ

Dnevnik 3 ugostio astrologinju: 'Karamarka čuva svemir'

Anđelka Subašić
Foto: screenshot HRT
1/5
16.06.2016.
u 09:20

Astrologinja je rekla kako danas Vlada neće pasti

Dnevnik 3 HRT-a sinoć se odlučio za ne baš uobičajen potez za jednu "ozbiljnu" informativnu emisiju – ugostili su astrologinju.

Anđelka Subašić izravno se telefonom javila u emisiju koju je sinoć vodio Petar Vlahov kako bi prognozirala rasplet aktualne političke krize. Astrologinja je rekla kako danas Vlada neće pasti, da Tomislava Karamarka "čuva svemir", te da je Božo Petrov "u ulozi grupnog psihoterapeuta".

– Karamarko ima sad jedan period problema u odnosima svih vrsta tako da bi trebao biti fleksibilan jer sve što forsira, loše se po njega završi. Vrijeme je da uči i nauči nešto iz svega ovoga, nije on politički mrtav ili u silaznoj putanji, to je privremeno, rekla bih prije da ga Bog, odnosno svemir čuva od onog što nije sad dobro za njega – rekla je Subašić.

>> HDZ danas ruši premijera Oreškovića i svoju Vladu

>> Milinović kazao da imaju 'startnih' 68 ruku za novu Vladu: Generator krize nije HDZ, a ni Most već Orešković

Komentara 88

Avatar Honduras
Honduras
09:45 16.06.2016.

i za ovakvo smeće mi plaćamo pretplatu??? dno.

CR
Croilir
09:33 16.06.2016.

Ljudi, ja sam iz Švicarske. Molim vas objasnite mi da li je to bilo iz zafrkancije (i tako u emisiji najavljeno) ili se zaista desilo da na vijestima glavne televizije Hrvatske ozbiljno pitaju astrologa u vezi političke situacije u zemlji. Ako je to tako onda ne samo da nemam riječi nego ako to ispričam mojim Švicarcima smijati će se tri dana. Pa kako ste dozvolili da vam ljudi i njihovih poslušnici vode državu koji očito žele kompletno idiotizirati društvo tako da vas mogu pokrasti? Stvarno mi nije jasno da je nakon domovinskog rata ispala tako sramotna Hrvatska.

Avatar Matija22
Matija22
09:37 16.06.2016.

eto gdje lova odlazi iz preplate na razne gluposti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije