Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izborna godina
Povratak na članak

Đuro Popijač na zadnjoj liniji gospodarske obrane!

Investicije su sada doista zadnje što imamo, za druge mjere sigurno neće biti snage – rekao je Damir Kuštrak

Komentari 13

OB
-obrisani-
20:54 08.12.2010.

Svijetlo na kraju tunela,,hmmm

VL
UK
Ugo Kajvez
21:48 08.12.2010.

08.12.2010. u 21:11h Chicago USA je napisao/la: To je vlak, Andrija, vlak,......i to u punoj brzini. .......................................................................................... . ... koji juri u zid .............

VL
PE
pejickat
20:39 08.12.2010.

Đuro Popijač na zadnjoj liniji gospodarske obrane! ajoojjj!!! Dakle bitka je izgubljena i prije nego je pocela

VL
PI
piccolo
19:53 08.12.2010.

da ne povjeruješ, sada u ovakvoj sitaciji nam je gospodarstvo životno važno, to nam je spas, san snova, a Jaca za tog ključnog ministra dovede ovo Đuru koji s gospodarstvom ima veze ko Marica s krivim ku...... Pa njegov prvi potez u Vladi je bil učlanit se u ADZ. Kojeg li retardiranog lika u 100 p.m. A sve drugo je nula, živa nula, samo klipsa i klima za kosoricom i trabunja da treba ulagat u proizvodnju. Hebo me Bog ako bi onaj Memedi bil lošiji od ovog bika.

VL
OB
-obrisani-
20:22 08.12.2010.

Investicije znaci? Bojim se samo da se u ovim uvjetima ne odobre investicije koje ni u kom slucaju nebi trebale biti odobrene. No, to je tako kad narod nema svoju drzavu, nego oni koji imaju \"investicije\".

VL
OB
-obrisani-
20:37 08.12.2010.

tko je blesav donijeti živu lovu u državu kojoj je ministar financija šuker, gospodarstva popijač a predsjednik vlade jadranka the kosor? ajde recite: tko bi im dao na čuvanje svoj novčanik?

VL
OB
-obrisani-
21:11 08.12.2010.

To je vlak, Andrija, vlak,......i to u punoj brzini.

VL
UK
Ugo Kajvez
21:50 08.12.2010.

\"Đuro Popijač na zadnjoj liniji gospodarske obrane! \" . Uahahahaha ............ koji naslov, ..... pa on je problem hrvatske države i gospodarstva kad nezna i neće raditi na promijeni društveno-gospodarskog modela nego se drži ko pijan plota modela kakav nam je EU nametnula ..........

VL
GA
gamsty
08:40 09.12.2010.

još jedna lopina u vladi. tam di je bil više nije mogel drpat pa je došo na vlast tu ima u neograničenim količinama. a laže čim zine.

VL
MO
mocira
09:59 09.12.2010.

Imamo ministra i ministarstvo gospodarstva ali pravog gospodarstva zapravo nemamo. Koja je njegova zadaća zapravo?

VL
OB
-obrisani-
17:02 10.12.2010.

Zadaća naših ministara je da sjede,i slušaju glavu kuće ,,J.Kosor,,tek tu i tamo mogu reči nešto ako se sjete,a ako ne,,onda ,moraju samo reći : nemam komentara ili Ništa neznam

VL
AT
atlantic
12:55 12.12.2010.

Draga gospodo, ključni problem našega gospodarstva je upravo u gospodarenju. Ne možemo očekivati strane ulagače i kapital .... a da im mi gazdujemo(odnosno \"oni\" privilegirani). Naime problem našega gospodarstva je velika korupcija (koja počinje od lokalne razine pa na više) , veliki porezi, nesređeni vlasnički odnosi i zemljišne knjige.....itd, itd. Pa tko bi se više normalan upuštao u takvu avanturu. Naše susjedne istočne zemlje su prepoznale taj problem i prilagodile se i olakšale takve investicije pa se vide i rezultati. A mi.....čekaj magarče dok trava naraste!!

VL
LU
lutomirski
08:23 13.12.2010.

Uvijek jedno te isto, nesposobni i nesposobni, Bajs nemoze da dsikutira o turizmu jer nije nikada u zivotu bijo turist, isto tako Kosorica…. Prepreke ulaganju, no jasno je da će se tog posla u izbornoj godini teško netko iz strukee prihvatiti, zato jer je nesposoban, kakva struka, sta ti strucnjaci imaju iskustva, treba jedan radnik koji godinama radi i inozemstvu i zna sta govori i ocemu, netreba njemu studijum koji nista ne znaci. Vi samo gubite vrijeme sa neznalicama i to vec godinama koji ne donose rezultat. Nazalost je taj ignorantizam vec dosta, treba izbaciti sve te stakore i parazite iz te vlade. Zasto nebi importirali covjeka sa iskustvom izvana, netreba biti Hrvat ali sa referencijama i rezultatima. Hrvatska ima jedinu prednost, cisto more, blizu Evropa a sve drugo treba napraviti. U Evropi ima velika konkurentnost u Turizmu, nezaboravite da se 700-800 Eura moze letiti za Aziju, destinacija koju Hrvatska nece nikada u nikakvome pogledu dostici !!! U Hrvatskoj nema bordela (samo po skrivecki) nesmije se za osobne potrebne konzumirati kokain, zakoni o Yachting itd. samo vi tako dalje radite….dosta ste Hrvatsku i narod zajebali….

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.