Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Znala ga je otprije

Djevojku presreo, napao žiletom i silovao

'silovanje'
Arhiva VL
26.04.2013.
u 07:33

Osuđen je jučer na tri godine zatvora, a nepravomoćna je to presuda Županijskog suda u Osijeku.

Presreo ju je na ulici, zgrabio za ruke i, na njezin užas, izvukao žilet. Zarezivao ju je po šakama. Bio je to tek početak prave horor-priče koja se odigrala lani u studenom u jednom slavonskom gradiću. Tada 22-godišnja djevojka postat će tek nekoliko minuta potom, kako se sumnja, žrtvom silovanja. Muškarac, čak 35 godina stariji od nje, odvukao ju je u svoju kuću te večeri oko 21.30 sati. Osuđen je jučer na tri godine zatvora, a nepravomoćna je to presuda Županijskog suda u Osijeku.

Da bude okrutnije, djevojka ima blagu mentalnu retardaciju. Na razini je djeteta od pet-šest godina. Žilet i porezotine utjerali su joj strah u kosti. Natjerao ju je, tereti se, da ga seksualno zadovoljava, a potom joj je zapovjedio da se svuče. Preplašena i okrvavljena djevojka to je i učinila. Zbivalo se to tek nekoliko koraka od njezina doma. On je, naime, njezin susjed. Njih su se dvoje viđali nešto manje od dvije godine. No brzo će se pokazati da loše utječe na nju.

Vratila se nekoliko puta, kazala je kasnije njezina obitelj, pijana. Poslušna mlada žena, s kojom inače nije bilo problema, postajala bi tada agresivna i vikala bi na ukućane. Ocu je “prekipjelo” pa je zabranio susjedu, inače sklonom “zaviriti” u čašicu, da se viđa s njegovom kćeri.

>>iPadom snimio silovanje pa dobio dvostruko veću kaznu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije