Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kuharica godine

Djevojku ismijali zbog načina na koji je pripremila pitu: Dobro da nije postala radiokativna

Pita
Foto: Thinkstock
19.06.2019.
u 09:25

Kada ju je izvadila iz mikrovalne, pita je bila potpuno zagorjela

Kylie Jarman iz engleskog Norfolka ismijana je na društvenim mrežama nakon što je objavila što se dogodi s gotovom pitom kada je pečete u mikrovalnoj 45 minuta.

Naime, ona je u supermarketu za 1,39 funti kupila pitu koju je planirala podijeliti sa svojom šogoricom. Pročitala je uputstva i stavila je u mikrovalnu pećnicu na 45 minuta.

Kada ju je izvadila iz mikrovalne, pita je bila potpuno zagorjela.

– Ne kupujte pitu u Sainsburyju, ovo joj se dogodi kada je stavite u mikrovalnu pećnicu na 45 minuta – napisala je ona na Facebooku, no bolje da nije.

Ispalo je da je pitu trebala peći 45 sekundi, a ne minuta.

– 45 minuta u mikrovalnoj, čudi me da nije postala radioaktivna – komentirala joj je jedna prijateljica.

Djevojka je kasnije objasnila što se dogodilo.

– Pakiranje je imalo uputstva na dvije strane, jedna za mikrovalnu, a druga za pećnicu. Mislila sam da se 45 minuta odnosi na pečenje u mikrovalnoj pećnici jer je bilo sitno napisano. Odmah mi je bilo čudno da se toliko dugo treba peći, no bile smo užasno gladne pa nismo razmišljale – rekla je 20-godišnjakinja.

Inače, pita se kuha 5 minuta u mikrovalnoj pećnici na 750w te 45 minuta ako je smrznuta u običnoj pećnici na 190 stupnjeva.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar mrkyyy
mrkyyy
17:08 19.06.2019.

Pohvale novinaru i uredniku... kakav nos za priče od presudne važnosti za Hrvatsku i čovječanstvo u globalu... samo tako dalje, i Pulitzer vam ne može iskliznuti iz ruku

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije