Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesreća u Sl. Brodu

Djevojke koje je pokosio BMW još uvijek se bore za život

prometna nesreća,bmw,slavonski brod,policija (1)
Foto: Ivica Galović/PIXSELL
1/6
26.04.2013.
u 08:08

Kako doznajemo u brodskoj bolnici, djevojke se nalaze na Odjelu reanimacije i sve tri su i dalje životno ugrožene, a liječnici se bore za njihove živote.

Liječnici se još uvijek bore za živote triju djevojaka koje su jučer stradale u stravičnoj prometnoj nesreći u Slavonskom Brodu.

Kako doznajemo u brodskoj bolnici, djevojke se nalaze na Odjelu reanimacije i sve tri su i dalje životno ugrožene, a liječnici se bore za njihove živote. Petnaestogodišnjakinje su ozlijeđene u nesreći koja se dogodila u Ulici Ivana Cankara u neposrednoj blizini Srednje škole Matije Antuna Reljkovića u Slavonskom Brodu.

"Sve me podsjetilo na ratne dane"

Na njih je jučer oko 19 sati zbog neprilagođene brzine BMW-om naletio 19-godišnjak kada su se vraćale s nastave iz te srednje škole. Mladiću je nakon nesreće izmjereno 0,09 promila alkohola u krvi.

Dežurni liječnik na kirurgiji dr. Drago Križanović sinoć nam je rekao da su sve tri djevojke odmah po dolasku u bolnicu podvrgnute operacijskim zahvatima.

Teško su ozlijeđene, najviše su im stradali donji ekstremiteti ali i drugi dijelovi tijela. Jedna ima i teške ozljede glave. Liječnici su pozivani od kuće da dođu u bolnicu, radila je cijela kirurška ekipa s osam liječnika. Čini se da su jednoj djevojci morali odstraniti slezenu. Prvenstveni cilj bio nam je spasiti živote ozlijeđenih te donje ekstremitete. Ovakav prizor već dugo nije viđen u brodskoj bolnici, sve me podsjetilo na ratne dane – kazao je dežurni liječnik s kirurgije dr. Drago Križanović.

>>BMW-om pokosio tri učenice za čiji se život bore liječnici

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije