Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Napao djevojke

Djevojke iz Slavonije istukao 17-godišnjak na plaži u Zadru

Nasilje
Arhiva Vl
13.07.2010.
u 10:53

Djevojke su se s prijateljicama zabavljale pjevajući na zadarskoj gradskoj plaži kada im je prišao maloljetni Zadranin i šakom i nogom ih udario u predjelu glave i tijela.

ZADAR - Noćas dva sata poslije ponoći 17-godišnji Zadranin prvo je verbalno, a potom i fizički napao 20-godišnjakinju iz Osijeka i 23-godišnjakinju iz Našica. Djevojke su se s prijateljicama zabavljale pjevajući na zadarskoj gradskoj plaži kada im je prišao maloljetni Zadranin i šakom i nogom ih udario u predjelu glave i tijela i lakše ih ozlijedio.

Djevojke su zatražile liječničku pomoć, a 17-godišnjak koji je otprije poznat policiji po nasilništvu je pobjegao. Policija za njim traga.

Ključne riječi

Komentara 8

ST
stargate
12:01 13.07.2010.

Sa 17 godina u to vrijeme jutra trebao je sa dudicom biti u krevetu a ne kao pas lutati ulicima!

MA
MaloMisto
12:10 13.07.2010.

@poirot nazalost vidi se da po mentalitetu niste spremni ni za Balkan, kamoli za Europu

PO
poirot
11:42 13.07.2010.

U redu je što mlatite srpske turiste na svakom koraku. Koji Srbin želi biti na letovanju kod vas, ubij te ga od batina, jer to nije čovek nego imbecil. Međutim,problem je što vi ne birate.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije