Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Crni vikend u prometu

Djevojka pregažena na zebri, vozač auta pobjegao i pozvao Hitnu pomoć!

Prometna
Goran Jakuš
Autori: mav/VLM, SM, kh/VLM
10.10.2009.
u 20:29

Nije imao položen vozački ispit, a vozio se VW golfom kojem je istekla prometna dozvola. Uz njega je bio i njegov dugogodišnji prijatelj Tomislav M. (19).

Na hrvatskim cestama od petka su poginula dvojica mladića, a 17-godišnja pješakinja i 19-godišnjak teško su ozlijeđeni. Nikola Gmižić (17) poginuo je danas u 2 sata, tri kilometra od svoga doma u mjestu Čička kod Velike Gorice. Zbog brzine zabio se u nosač mosta.

Nije imao položen vozački ispit, a vozio se VW golfom kojem je istekla prometna dozvola. Uz njega je bio i njegov dugogodišnji prijatelj Tomislav M. (19), koji se na u KBC Zagreb nakon hitne operacije bori za život.

– Ne dao Bog da itko osjeti kako je izgubiti dijete – jecala je bolno Ljubica Gmižić, majka poginulog Nikole. Kad joj je policija u ranim jutarnjim satima pokucala na vrata, nije bila svjesna što joj se događa.

– Već sam sahranila jedno bolesno dijete, a sada moram i Nikolu – plakala je. Od razvoda s bivšim mužem, koji je njihovu sinu kupio golf, živjela je sama s Nikolom i mlađim, 14-godišnjim sinom.

U pulskom naselju Veli Vrh nepoznati je vozač u petak navečer, na označenu ali slabo vidljivu pješačkom prijelazu nedaleko od ulaza u grad, pregazio 17-godišnju I. K., a potom pobjegao. Neslužbeno doznajemo da je vozač bježeći s mjesta nesreće nazvao Hitnu pomoć. Djevojka je zbog teških ozljeda zadržana u bolnici.

Policija traga za vozačevim VW golfom, svijetle boje i navodno riječkih oznaka. U Đakovu je preksinoć u 23.45 na cesti između Đakova i Dragotina poginuo K. P. (23), vozeći se u autu 24-godišnjaka, koji je imao 0,6 promila alkohola u krvi. U vozilu su bila još dva mladića, koja su lakše ozlijeđena.

Ključne riječi

Komentara 4

MM
Mladen Miletić
23:44 10.10.2009.

gimli_8, odgovor je sljedeči jedna polovina je prvo a druga ono drugo; nažalost ne samo zbog saobračajnih nesreča ....

Avatar Panter2007
Panter2007
08:07 12.10.2009.

Ovaj nije normalan sta radi

G8
gimli_8
20:53 10.10.2009.

Tito, vrati se i daj nam \"Fiću\" natrag. S njim se ne može toliko juriti i ginuti. Tko Hrvatsku mrzi, ne treba ratovati protiv nas nego nam samo pokloniti 4,5 milijuna Ferrarija, mi bismo se poubijali međusobno za volanima.... kako zaustaviti ovo ludilo na ulicama? Jesmo li mi doista samo poremećeni, ili smo potpuno ludi?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije