Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neviđeno

Djevojka nije očekivala ono što joj je dečko napravio kada je odlučila prekinuti

Nije htio prkeinuti pa je oteo djevojku
Foto: Youtube
1/7
26.06.2014.
u 11:44

Kinez nije mogao prihvatiti prekid pa je smislio plan kako da djevojku vrati u rodni grad, a da ne privuče previše pozornosti

Mladić iz Kine nije mogao prihvatiti prekid s djevojkom nakon svađe pa se odlučio na drastičan potez. Djevojku je svezao i strpao u kovčeg pa se s njom iz hotela u gradu Xi'anu uputio natrag u rodni grad.

Nadzorne kamere hotela snimile su mladića Wanga i njegovu djevojku Mu kako ulaze u predvorje, nakon čega su otišli u hotelsku sobu. Poslije se na snimci vidi kako Wang jedva vuče veliki kovčeg. Nakon toga otišao je unajmiti automobil da bi se vratio u grad Liaoning i tada su dvojica muškaraca čula iz kovčega plač. Otvorili su ga i u njemu ugledali svezanu djevojku, javlja Asia one.

Nakon što su ga uhitili, Wang je izjavio kako je djevojci rekao da nakratko izdrži neudobnost i da će tada sve biti u redu, kao i da će se on dobro brinuti za nju do kraja života. Iako je došao na ideju da djevojku stavi u kovčeg kako ne bi privlačio pozornost, plan mu se izjalovio te se sada tereti za otmicu.

>> Mladića posjet praonici skupo stajao. Nećete vjerovati zašto ga je ostavila djevojka

>> Kako prekidaju djeca: Pročitajte dječakovo pismo (bivšoj) curi

Foto: Youtube/South Pasadena Police Department

Komentara 1

ĆA
ćaćaća
12:30 26.06.2014.

nemojte ljudi..pa on nju samo voli :))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije