Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Isprika

Djevojka koja je bacala psiće u rijeku ispričala se na YouTubeu?

isprika psići
Printscreen
02.09.2010.
u 11:58

Tko je zapravo djevojka sa snimke još uvijek nije točno utvrđeno, no po forumima su se pojavili napisi kako je riječ o djevojci iz jednog sela u okolici Bugojna.

Djevojka koja je šokirala svijet bacajući tek okoćene psiće u rijeku Vrbas kod Bugojna objavila je navodno na YouTubeu poruku kojom se ispričava za svoje djelo.

Ipak još nije poznato je li zaista riječ o isprici djevojke sa snimke čiji identitet još uvijek nije poznat. Na snimci koja se pojavila na YouTubeu, a kasnije je skinuta zbog kršenja pravila korištenja servisa, predstavila se prema jednoj verziji kao Katja Puschnik, dok drugi izvori navode kako je navedeno ime s "naših prostora" .

Poruka isprike napisana je na engleskom jeziku, a u prijevodu glasi: - Željela bi se ispričati za svoje ponašanje. Psići su pripadali mojoj baki i ona mi je rekla da ih se riješim jer su bili stari samo tri dana i bili su bolesni. Bili su zaraženi parazitima od svoje majke. Nisam znala što točno da napravim pa sam ih bacila u rijeku jer je to brza smrt, a nisam željela da pate. Uistinu mi je žao zbog toga :-(.

Tko je zapravo djevojka sa snimke još uvijek nije točno utvrđeno, no po forumima su se pojavili napisi kako je riječ o djevojci iz jednog sela u okolici Bugojna. Novinari Večernjeg lista bili su u obiteljskoj kući u kojoj živi djevojka koju su forumaši označili kao počiniteljicu.

Doznali su da nije posrijedi djevojka, već djevojčica: tek joj je 12 godina. Međutim, istina će se doznati tek kada progovori jer je za sada nedostupna novinarima. Njezina majka, očekivano, već na početku razgovora odbacila je svaku mogućnost za razgovor s njom, dodavši kako je djevojčica  u inozemstvu kod tete. Majka potom niječe sve tvrdnje optužujući medije da joj ne daju živjeti.

Komentara 44

FE
Felicijen
17:00 02.09.2010.

Jedan odbjegli Bosanac je dobio samo par godina za bacanje ljudi u rijeku! Ova cura baca peseke u rijeku \"jer su bolesni\". Što je to? Neki njihov uobičajeni način rješavanja problema? Što da rade oni koji nemaju rijeku?

OB
-obrisani-
17:46 02.09.2010.

Vrhunac svega su ovi koji pišu o gladnima u Bugojnu. Koji, eto, nemaju što jest. Al imaju za kameru. I za ADSL

MG
mgubec
13:40 02.09.2010.

Sramota ! Vi Bosanci (Hrvati) ste kao neki Katolici !!!!!! ????? Svi vi sa foruma , ak idete u crkvu - SRAM VAS BILO ! Ja sam ateist pa mi ne pada opravdavati ubijanje bilo kojeg živog bića ali ,VI ....... ispovjedite se odmah ,da možete mirno spavati. možda vam je OK da vam i lokalni svećenik k..... dijete!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije