Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZGUBILI RAVNOTEŽU

Djevojka i mladić pali sa zida, teško su ozlijeđeni

Vatrogasci na Jaruščici
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
09.01.2020.
u 09:05

Kako Hitna medicinska pomoć nije mogla vozilom doći do unesrećenog para, interveniralo je šest vatrogasaca splitske Javne vatrogasne postrojbe

Mladi par, 25-godišnji mladić i 22-godišnja djevojka teško su ozlijeđeni nakon što su u prvim satima četvrtka pali sa zida u Poljičkoj cesti u Splitu.

Naime, oko 1 sat i 40 minuta mladi par je pao sa zida visokog oko tri i pol metra, a kako se neslužbeno doznaje nesreća se dogodila kod kafića Kauri.

Spašavali su ih vatrogasci, uz nazočnost Hitne medicinske pomoći i policije. U splitskoj bolnici utvrđene su im teške tjelesne ozljede te su zadržani na liječenju.

Okolnosti nesreće još se ne znaju. Policija će ih utvrditi nakon što unesrećeni budu u stanju s njima razgovarati.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije