Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OD SPLITA DO METKOVIĆA

Kazneno prijavili djevojku (17) jer je zaražena koronom putovala autobusom

Nakon uvođenja novih mjera pust granični prijelaz u Slavonskom Brodu
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
1/2
19.03.2021.
u 12:11

Muškarac koji je iz BiH došao po djevojku, doveo je policiju u zabludu govoreći kako je granicu prešao zbog posla

Policija je u četvrtak tijekom večernjih sati zatekla 17-godišnju hrvatsku državljanku kako pokušava prijeći granicu u BiH, iako joj je bila naređena mjera izolacije do 25. ožujka zbog pozitivnog testa na COVID-19.

Djevojku su zatekli na graničnom prijelazu Metkovići u osobnom vozilu BiH nacionalnih oznaka, a vozio ju je 46-godišnji državljanin Hrvatske s prebivalištem u BiH. Djevojka je doputovala iz Splita, gdje je bila na školovanju, a do Metkovića je došla javnim prijevozom, time ugrožavajući zdravlje ostalih putnika, stoji u priopćenju PU dalmatinsko-kninske. 

- Na Autobusnom kolodvoru u Metkoviću je dočekao spomenuti 46-godišnjak koji je prethodno u RH ušao iz pravca BiH te je prilikom prelaska državne granice policijske službenike doveo u zabludu navedeći da je razlog ulaska u RH poslovne prirode zbog ćega će biti prekršajno prijavljen sukladno Zakonu o nadzoru državne granice, govore.

17-godišnjakinja će biti kazneno prijavljena za kazneno djelo „Širenje i prenošenje zaraznih bolesti“, a kriminalističko istraživanje ovog događaja se nastavlja i dalje u cilju utvrđivanja eventualne kaznene ili prekršajne odgovornosti drugih osoba.  

 

Uvode se besplatne COVID putovnice

 

Komentara 5

EP
Epil
13:29 19.03.2021.

Totalno ludilo! A koliko je takvih bilo na sprovodima Bandicu i Tudmanu, pa nisam primjetio da ste ikoga priveli i odrezali im kazne?!

AA
aabbcc
15:23 19.03.2021.

Ludilo!, ja ne vidim kakva je razlika ako je stvarno zaražena osoba u Novom ili Starom Travniku?

CO
Condorgrab
14:03 19.03.2021.

Da je rekla da se vraća sa groba Milana Bandića bilo bi sve u redu. Inače HDZ-ova državnička tajnica za organizirani kriminal JOSIPA RIMAC vozila je 130 km/h tamo gdje je ograničenje 60 km/h, ali nije niti dozvolu izgubila, a kamoli kazneno prijavljena.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije