Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
22 2°C
  • Shalan:

    Hahaha ebateled, ovo je postao pravi teror manjina i država nad većinom. Ne smiš roštiljat, veganima smeta. Ne smiš pišat transići se vriđaju. Ne smiš okrenut glavu od pešova. Ne smiš gledat žene. Ne smiš jest šta te volja.

  • domxerex:

    Hajde urbani intelektualci, navalite sa objašnjenjima zašto mafin sa bananom nije dobar? Ili bolje reći što je on gori od proizvoda koje guraju vaši sponzori. Ili čak onog proizvoda zbog kojeg su prije 100 godina vodili opijumske ratove u kini? ... prikaži još! Sada matretirate ljude tobože pod krinkom zdrave ishrane. Abilo vi zaninljivo što to škola nudi ili što ti "dušebrižnici" pakiraju svojoj djeci. Najbolji su ,mi kada svome djetetu brane meso ili ribu iako im to treba.

  • HrMuc:

    Pa tako je i u njemačim vrtićima. Kada neko dijete donese nešto slatko onda sva druga djeca dignu uzbunu da taj i taj ima nešto slatko, tako da to dijete to samo vrati u torbu. I još nikad se ni ... prikaži još! jedan roditelj nije išao žaliti po medijima, niti je i jedno dijete time posramljeno ili traumatizirano. Bzvz.

Još iz rubrike Vijesti

Zagreb: Vlada odredila termin predsjedničkih izbora
Sjednica

Vlada danas o razrješenju Dražena Jelenića

Njemačka policija nakon pokolja u Hanau
Ukupno 11 mrtvih

Detalji pokolja u Njemačkoj: Ubojica je ekstremni Nijemac, otkriveni i dijelovi iz pisma

22
Miroslav Škoro
Škoro o slučaju Jelenić:

'Vesela družina u dogovoru i štiteći jedni druge, radi što hoće, ali neće još dugo'

15