Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEMA MILOSTI!

Djevojčici lopov ukrao ušteđevinu za Ferrari pa mu poslala opaku poruku, a onda dobila iznenađenje života

Foto: Pixabay/Youtube screenshot
08.09.2020.
u 17:51

Sigurnosne kamere ulovile su samo siluetu muškarca prije nego što provalio u Whistlestop.

Petogodišnjakinja Maddison Houston koja je prodavala jagode i radila kućanske poslove kako bi uštedjela za Ferrari ostala je bez cijele ušteđevine nakon što je nepoznati lopov provalio u caffe bar njezine majke Whistlestop koji se nalazi u predgrađu australskog grada Gold Coast i pokrao ih. 

Djevojčica je kazala lokalnim medijima kako bi napravila lopovu uslugu da je nije pokrao. . 

- Provozala bih te u Ferrariju da mi nisi ukrao novac. Vrati mi moj novac, to nije tvoj novac. Ja sam ga zaradila - poručila je lopovu bijesna djevojčica kojoj je ukradeno 600 dolara. 

Osim što je lopov ukrao ušteđevine malene djevojčice, ukrao je i svu zaradu koju je caffe bar njezine majke zaradio tog tjedna. Istraga je pokazala da je lopov provalio ove nedjelje, a sigurnosne kamere ulovile su samo siluetu muškarca prije nego što provalio u Whistlestop. Maddison je medijima opisala lopova kao odraslog muškarca koji je razbio vrata i ostavio otisak cipele prije nego što je 'uzeo stvari bez pitanja'. 

Otkad je kafić u vlasništvu Maddisonine majke Sarah, opljačali su ga već šest puta. 

- Najgore je od svega što sam uložila jako puno vremena u caffe bar i žrtvovala svoje vrijeme s obitelji i svojom djecom - kazala je očajna poduzetnica, prenosi Daily Mail. 

Međutim, nije sve tako crno. Za priču malene djevojčice saznao je i Ferrari koji je malenoj djevojčici donirao ukradenih 600 dolara i omogućio joj vožnju u jednom od svojih legendarnih automobila. 

 

Komentara 6

AN
Antihlebinac
19:41 08.09.2020.

Ovo malo dijete stedi a nasa radno sposobna djevojka prosi novac na internetu...

DM
Dr.M
00:16 09.09.2020.

e majke mi nisam Ferrari ali evo dat ću joj i ja 600 dolara i još 100 za sladoled za jednu trećinu promidžbe koju je Ferrari dobio

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije