Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ROVINJ

Djevojčica i dalje u teškom stanju, protiv oca kaznena prijava

policija
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL/Ilustracija
07.07.2019.
u 19:37

Djetetu je teško narušeno zdravlje, a zakon za takvo kazeno djelo predviđa kaznu zatvora od jedne do osam godina

Četverogodišnjakinja ostavljena u automobilu u kojem je zbog vrućine dehidrirala i dalje je u teškom stanju te je životno ugrožena, a protiv njezinog 33-godišnjeg oca podnijeta je kaznena prijava, doznaje se u nedjelju iz istarske policije.

"Ne možemo još iznositi detalje događaja, ali možemo potvrditi da je završeno kriminalističko istraživanje i da će Državnom odvjetništvu biti podnesena kaznena prijava protiv 33. godišnjeg hrvatskog državljana zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo povrede djetetovih prava", kazala je glasnogovornica istarske policije Nataša Vitasović.  

Četverogodišnja djevojčica u četvrtak je ostavljena u Rovinjskom selu u pregrijanom automobilu više od dva sata na visokim temperaturama zbog čega joj je pozlilo te je hitno najprije prevezena u pulsku Opću bolnicu, a potom je prebačena u riječku.

"Policija će nadležnom Državnom odvjetništvu dostaviti kaznenu prijavu po redovnom postupku", naglasila je Vitasović.

Djetetu je teško narušeno zdravlje, a zakon za takvo kazeno djelo predviđa kaznu zatvora od jedne do osam godina. 

Komentara 1

DU
Deleted user
23:01 07.07.2019.

Nadam se da će se dijete oporaviti, a zbog ravnoteže u svemiru da će otac umrijeti od dehidracije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije